reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

mavika piekny brzusio malusi, zgrabniusi a ty chudzina jestes :)

Ja sie za pare dni pokaze, jak sie wylecze, ale dzis mi miejsca w autobusie ustąpili, wiec brzuchol mam mega:)

reklama
U mnie dalej nic nie widać. Gin powiedział, że macica rośnie prawidłowo i wszystko jest ok. Taka ma uroda najwyraźniej. Boje się więc, że pewnego dnia wstanę a tu wielka piłka...

a to mój dzisiejszy brzuchol zapakowany w maternity belly band czyli coś co ma go podtrzymywać na miejscu. Strasznie mi się od tego zrobił kanciasto-szpiczasty :D
out.php

Famale hehehe ja tez obrałam ta teorie ,ze pewnego dnia wstane i sie okaze ze z przodu pilka:D I moze byc nieciekawie pod wzgledem ubran,bo nie zaopatrzylam sie jeszcze w nic ciazowego:D

Dziewczyny a brzuszki ekstra!

sembonzakura a jak to sie nosi? to taki pas?

fiołkowa ale ekstra. Też miałam robić coś podobnego ale na razie byłaby stagnacja :) Szkoda że nie ma tam tygodni podpisanych.
Też nic ciążowego jeszcze nie mam, mieszczę się we wszystkie ciuchy, tylko w niektórych spodniach pod wieczór muszę rozpiąć guzik.

reklama
Do góry