reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

ALG chociaz ty!!! Ja juz kompleks małego brzucha załapałam ogladajac te fotki.

U mnie dalej bardzo skromnie.dla niewtajemniczonych wrecz niewidocznie

reklama
ALG Noelle1986 moje zdjęcie macie kilka stron dalej, Ci którzy nie wiedzą nawet się nie pytają o nic, w stylu: przytyłaś ostatnio? w ciąży jesteś? Więc nie jesteście same. Ja sama po sobie widzę bo wiem jak wyglądałam do tej pory.

Dziewczyny, ale nie ma się co martwić. Moja koleżanka z pracy, która zawsze była drobniutka, szczuplutka, powiedziała nam w 5 miesiącu i ledwo miała zaznaczony brzuszek. A 2 tygodnie później "ruszyła jej lawina" i ma niezłą piłeczkę teraz:-)

Ja mam mieszane uczucia. z jednej strony ciesze sie ze jeszcze chodze w ubraniach z przed ciazy i generalnie nie szaleje z rozmiarami brzucha. Z drugiej wkrótce bedzie połowa ciazy i mogłabym juz poświecic ludziom po oczach ciązowym brzuchem:D A co!! Ale i tak podejrzewam ze bedziemy sie pod koniec wszystkie kulac i toczyc:D

Ja mam mieszane uczucia. z jednej strony ciesze sie ze jeszcze chodze w ubraniach z przed ciazy i generalnie nie szaleje z rozmiarami brzucha. Z drugiej wkrótce bedzie połowa ciazy i mogłabym juz poświecic ludziom po oczach ciązowym brzuchem:D A co!! Ale i tak podejrzewam ze bedziemy sie pod koniec wszystkie kulac i toczyc:D
mi spodnie ciazowe zjezdzaja z brzucha i chodze w normalnych nadal:tak:
powiedzcie mi spicie na brzuchu jeszcze? bo ja tak i absolutnie mi nic nie przeszkadza, rozlewa sie na boki i mi najwygodniej tak:rofl2:

Noelle ja tez nie wklejalam dotychczas bo nie ma sie czym chwalic.Nawet nie zrobilam sobie bo i po co? Za tydzien polowka a ja przesmigam ja w starych jeansach.Fajnie,ze sie chociaz Haribo czasem kotluje.No i latajace nieloty o ciazy nie pozwalaja zapomniec :-D

reklama
Do góry