reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

Fladra -swietny brzuszek
Co do wagi ...ja nie bedac w ciazy przytylam z 50kg do 65 :szok: i ja zaczelam prace tak te 15 kg spadlo niewiem kiedy chyba taka przemiana materi ....W ciazy z synem tez duzo przytylam ,a po 47 kg totalna katastrofa kosci i skora :tak:wiec ja nie moge z tym przesadzic .

reklama
ja mam tylko nadzieje, ze nie przekroczę 75kg (wyjściwa 63kg, teraz 65,8kg), dlatego po konsultacjach z moim bratem trenerem, od grudnia ide na basen, chcialam wrócic na fitness, ale powiedział, ze tylko orbitrek, rowerek stacjonarny lub ręczny, ewentualnie coś na nogi no i basen, basen, basen...no więc będzie basen (wysmukla i ponoc środowisko wodne dobrze wplywa na dzidzię) Tyle, ze ja taka bardziej stadna jestem i wolę zajęcia grupowe, ale jak trzeba to znajdę zapał do samotnego plywania (wiadomo, ze tam troche ludzi będzie, ale nikt nademną nie będzie stał z tekstem..."jeszcze 8, jeszcze 7...itd.")

z tym basenem też trzeba uważać, bo w ciąży niestety częste infekcję intymne :zawstydzona/y: się zdarzają, i chyba basen nie koniecznie jest wskazany....
niestety

A ja uwielbiam basen :) i już w tym tygodniu byłam :) Moja ginka powiedziała mi, że nie ma żadnych przeciwwskazań żebym chodziła więc mam taki zamiar. Tylko jest jedno ale :( nie mieszczę się w swój stary strój, i muszę coś zakupić :)

Chmurko wiem, ale ja nie zamierzam sobie wszystkiego odmawiać to raz, a poza tym nigdy nie łapałam na basenie i mam nadzieję, że teraz to się nie zmieni :tak:

a to mój postęp brzuszny z dziś...

brzucho 7i8i10i11i12i13tc.jpg12t2d_11112012.jpg

aha! i ja też się zapisuję do grupy mocno chcącej i starającej zrzucić wagę "po"
we wrześniu wesele!!!!

Ja w dalszym ciągu nie mam się czym pochwalić a foty tłuszczyku nie będę pokazywać. Czekam dalej na ujawnienie się Bobo. Lekarz powiedział mi, że mam łożysko przodujące i dlatego brzuszek może pokazać się później bo wszystko jest nisko osadzone.

reklama
Do góry