reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

wiiki, ładniutki wczesnociążowy brzuszek

ja prztyłam 2 kg i urosłam 4 cm do zeszłego piątku, więc jutro sie okaże, bo coś sądzę że więcej cm przybyło:happy2:

i tak wydaje mi się że mało, jak na fakt rzucenia palenia oraz jedzenia co mniej więcej 1,5h:rolleyes2: oraz braku ruchu od chyba 2 tyg

reklama
wikki pieknie wyglądacie:D zgrabniutko::*

a ja zaomnialam z tej calej bezsennosci na wage wejsc. jutro nadrobie,bo juz pochlonelam podwojna porcje sniadania.

Ale wam zazdroszczę tych brzuszków. U mnie jedynie widać moje wcześniejsze sadełko. Często mnie ktoś podpytywał czy nam się rodzina nie powiększa (bardziej "życzliwi" TYM argumentowali sobie nasz szybki ślub). A teraz jak faktycznie spodziewam się dziecka, to nikt nie wierzy. W dodatku podbrzusze prawie wogóle się nie zwiększa. Gdyby nie fakt, że guzik od spodni uciskał, chyba zaczęłabym się poważnie martwić...

Mój inkubator :-D Rośnie skubany :szok:

13t5d-2.jpg

Ożeszfak, nie włożyłam stanika. Caaaaaaaałe płaskoklacie na widoku :-D

Noelle! Nienawidzę Cię, bo jesteś taka szczupła <3 U mnie pewnie brzuch byłby mniejszy gdyby nie to, że po odchudzaniu zostało mi sporo tkanki tłuszczowej i skóry. Szybciej widać, co mnie drażni.

I błagam, w odniesieniu do mnie, żadnych "domków" i "apartamentów" :-D

Ostatnia edycja:
citrus przynajmiej po Tobie widac ,ze w ciązy jestes. A ja jeszcze troche i wyrobie sobie opinie baby co ciaze sobie uroiła:-p

reklama
Ja dziś pierwszy raz ubrałam spodnie ciążowe, było mega wygodnie, ale brzuchol widoczny, już zaczęły się ploteczki, zwłaszcza u uczennic:baffled:
Jestem ogromna, chociaż tylko wieczorami, bo rano prawie nie widać...

Załączniki

• Schowek01.jpg
    Schowek01.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 94
Do góry