reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

reklama
sembo a kto to wie hehehe...Albo mnie wywali z dnia na dzien i popekam wzdłuz i wszerz:confused2: albo pojde na porodowke taka nijaka:confused2:

moja koleżanka szła na porodówkę z niewiele większym brzuchem niż twój, ale dzidziek zdrowy i pięknie rośnie. Ja tylko nie ogarniam gdzie ci się pomieściły jelita, chętnie obejrzała bym prześwietlenie twoje żeby rozkminić tego małego McGyvera co się tak wpasował.
Ale tak na serio to masz wielkiego farta, wiesz jak ja się już męczę Już w wannie nie dam rady usiąść i nawet ciążowe koszulki są za krótkie na mnie :( A ty? Pewnie dalej śmigasz w ubraniach sprzed ciąży... Achhh

Matko Noelle :szok: ty masz cyba płuca na plecach albo między uszami !!! Ja taki brzuch w 5 miesiacu mialam :szok:
A teraz jak jjem to muszę na pół leżąco bo maly nie lubi jak go cisnę jak siedzę :dry: jak mąż wróci z pracy to zrobimy zdjęcie i Wam wrzucę.

Noelle aż trudno uwierzyć w rozmiar Twojego brzuszka, trochę zazdroszczę, bo na pewno jest Ci wygodnie ale z drugiej strony rozumiem Twoje zmartwienie?(nie wiem jak to nazwać) jego małym rozmiarem;-)

Powiem Wam dziewczyny ze sama sie zastanawiam gdzie powedrowaly poszczegolne moje narzady:dry:Bo na pewno nie ma ich tam gdzie teoretycznie by powinny...Moje dziecko jest wszędzie!!!Jak sie poruszy to czuje ja rownoczesnie na plecach,w pachwinach i tam gdzie kiedys byl zoladek... Chyba pożarla mi organy wewnetrzne....innego wyjasnienia brak:sorry:

Ja obecnie jestem tylko w stanie powiedziec gdzie jest mój żołądek (przez zgagę wiem że jest) i nerki (jak mi czasem to małe gówienko naciśnie to aż mnie obudzi) a reszta ... reszta uciska na mózg :-pi przez to mam depresję ...

reklama
Do góry