reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

wierzcie mi ze chcialabym "MIEC" brzuszek.A pod bluzka czy plaszczykiem to juz wogole ani widu ani slychu
confused8gj.gif
Na czole sobie wypisac "CIĄŻA" musze zeby sie potem ludzie nie dziwili ze z wozkiem jezdze
sorry2.gif

reklama
Noelle, z tego co pamiętam, twój dzieciaczek ważył niedawno 1900g, więc musisz mieć nieźle ściśnięte wnętrzności:sorry:

Noelle - nie martw się małym brzuchem. Jak moja Mama chodziła z moją Siostrą, to też nic po niej nie było widać. A Siostra ma obecnie prawie 180 cm, więc sama widzisz;-)

moja mama też jedną ciąże miała taką nie widoczną że na porodówkę jej przyjąć nie chcieli a potem sąsiadki pytały czyje to dziecko w wózku wozi :szok: ja to bez ciąży mam większy brzuch,jak nie wciągnę,nawet mam kilka takich zdjęć dla śmiechu gdzie udaję ciężarną :-D

Noelle jak ja Ci zazdroszcze, ubrań ciążowych nie potrzebujesz, z butami czy skarpetkami nie masz problemu, tylko rzeczywiście jak zaczniesz rodzić nikt Cię na oddział nie będzie chciał przyjąć, zobaczysz :-D

reklama
Do góry