reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych grudniowych Maluszkow (USG i nie tylko)

reklama
Zdjęcie z 12 tygodnia. Przy kolejnym usg liczymy na poznanie płci. Ale to dopiero w pierwszej połowie sierpnia... Ech... Jeszcze ok. 3 tygodnie.

12 tydzien 1.jpg12 tydzien 3.jpg

sliczne zdjecia waszych Maluszkow ;-)
Bulkasia ja usg mam w srode i tez licze,ze poznam plec mojego skarbka,bo jak nie teraz to pozniej moze byc ciezko..tym bardziej ,ze u nas te wizyty i usg jest ograniczone..:-(

reklama
wczyny jak sie macie?? dawno mnie nie było. byłam na wakacjach. najpiekniejszych w zyciu. moj kochany podarował mi pierscionek zareczynowy na plazy podczas zachodu słonca. i moze ktos powie ze zadna niespodzianka bo wiedziałam ze i tak i tak to zrobi ( moja ciaza była nie planowana) to i tak zrobił to w niezwykle romantycznym miejscu i nie tak zwyczajnie tylko tak ze az łzy mi poleciały do oczu:) mam tez zdj usg mojego malenstwa:):) pochwale sie i Wam:)Tylko musicie mi podpowiedziec jak dodaje sie zdj:)

Do góry