reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

CzekamyNaIgorka w sumie to nie wiem dokładnie, ale teraz mam taki wypchnięty już od 2 tygodni. Rośnie jak na drożdzach.

stazi24
ja zawsze miałam brzucholka nawet jak nie byłam w ciąży, bo do najszczuplejszych nie należe...
A już 5 kg przybyło.... Najwięcej mi weszło w cycki...
Cieszę się, że wygląda na ciązowy :)

reklama
Jaranti jestem zakochana w Twoim :) jest boski taki kształtny mmm :-) Ja też przed ciążą miałam "ciążowy" także teraz jak mi wyleciał to łooooooooo

jaranti jestem absolutną fanką Twojego brzuszka... moje marzenie... ehhh trzebabyło schudnąć przed ciążą, to może ta moja fałdka tłuszczu byłaby teraz ciążowym brzuszkiem...

Jestem po wizycie. Wczoraj już nie miałam siły wejść i napisać, te sklepy mnie wykańczają .
Lekarz powiedział, że z maleństwem okej fajnie rośnie, ale mam nisko łożysko i mam leżeć i odpoczywać. W miarę możliwości unikać seksu, a jak już to delikatnie żeby nie bolało, bo mogą pojawić się plamienia i brudzenia. A przecież mam od początku nisko łożysko i kochaliśmy się tak jak zawsze i czasem coś zabolało ale plamień nie było. Dał mi L4 do 9 Stycznia. Mówił, że mogę wyczuwać już jak maluch się rusza, ale to raz na jakiś czas :tak:

Kurka dziewczyny ale macie brzucholki śliczne! :tak:

Muszę też sobie jakąś fotkę strzelić, co ocenicie :) bo ja widzę przybytek w każdej części ciała, a w brzuchu jakby najmniej :-)

reklama
Do góry