łooo... ale bym awanturę zrobiła :/ masakra, co za niewychowani ludzie ;/Ja jestem przekonana, że to maluszek się rusza Wczoraj w Tesco stalismy w kasie pierwszeństwa dla kobiet w ciąży i stala przed nami starsza kobieta a przed nią jakieś małżeństwo i mieli pełno zakupów , a my tylko dwie rzeczy i mówiłam do mojego że mi jest duszno i w głowie mi się kręci bo w ciąży jestem ( a nie chcialo mi się w kolejce stać ) i ta babka do mnie ; To trzeba było sobie dzieci nie robić to by ci duszno nie było. Mój jej coś tam powiedział i tak nas nie przepuściła. Co to są za wredne ludzie.
to ja miałam podobnie ostatnio w laboratorium, zdjęłam kurtkę w poczekalni, a bluzka obcisła, więc brzuszek widać, już ma być moja kolej, mam wchodzić a wpada facet, ODPYCHA mnie i mówi "ja muszę to mieć na cito!" to tylko spojrzałam się na niego i mówię, że fajnie że ma czelność się wpychać przed kobietą w ciąży, to ani nie dopowiedział, ani nie spojrzał na mnie :/odnośnie kolejek to miałam jeszcze lepszą sytuację. stoję grzecznie w kolejce, nawet już nie szłam na początek, a tu podchodzi do mnie emerytka w sile wieku ze ona przede mna miała zajęte bo robiła zakupy w kolejce po spozywke.. normalnie tak ją zmierzyłam wzrokiem ze stanela grzecznie za mna... ale jak przyszlo do obsługi to powiedizalam ekspedientce żeby ja najpierw obsluzyla - mina gdy jej się głupio zrobilo bezcenna...
babsko miało zajęte chyba z 4 kolejki - nie wiem gdzie jej się spieszylo...
kotka, Jaranti, piękne brzuszki aż chce się je miziać