reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Ja jestem przekonana, że to maluszek się rusza :tak: Wczoraj w Tesco stalismy w kasie pierwszeństwa dla kobiet w ciąży i stala przed nami starsza kobieta a przed nią jakieś małżeństwo i mieli pełno zakupów , a my tylko dwie rzeczy i mówiłam do mojego że mi jest duszno i w głowie mi się kręci bo w ciąży jestem ( a nie chcialo mi się w kolejce stać ) i ta babka do mnie ; To trzeba było sobie dzieci nie robić to by ci duszno nie było. Mój jej coś tam powiedział i tak nas nie przepuściła. Co to są za wredne ludzie.
łooo... ale bym awanturę zrobiła :/ masakra, co za niewychowani ludzie ;/

odnośnie kolejek to miałam jeszcze lepszą sytuację. stoję grzecznie w kolejce, nawet już nie szłam na początek, a tu podchodzi do mnie emerytka w sile wieku ze ona przede mna miała zajęte bo robiła zakupy w kolejce po spozywke.. normalnie tak ją zmierzyłam wzrokiem ze stanela grzecznie za mna... ale jak przyszlo do obsługi to powiedizalam ekspedientce żeby ja najpierw obsluzyla - mina gdy jej się głupio zrobilo bezcenna...
babsko miało zajęte chyba z 4 kolejki - nie wiem gdzie jej się spieszylo...
to ja miałam podobnie ostatnio w laboratorium, zdjęłam kurtkę w poczekalni, a bluzka obcisła, więc brzuszek widać, już ma być moja kolej, mam wchodzić a wpada facet, ODPYCHA mnie i mówi "ja muszę to mieć na cito!" to tylko spojrzałam się na niego i mówię, że fajnie że ma czelność się wpychać przed kobietą w ciąży, to ani nie dopowiedział, ani nie spojrzał na mnie :/

kotka, Jaranti, piękne brzuszki :) aż chce się je miziać :)

reklama
Nana7ma pokaz jakas fotke, please.

Ja mam spory juz, choc o dziwo mieszcze sie w jedne spodnie sprzed ciazy i to takie z rozporkiem zapinanym:szok: musialy sie w praniu rozciagnac czy cos bo to nie mozliwe normalnie.

Załączniki

• IMG_20131220_202149617.jpg
    IMG_20131220_202149617.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 107
Ostatnia edycja:
Jaranti, Danusia śliczne brzuszki.

dziewczyny, a ja byłam na zakupach w tesco i ledwo podeszłam do kasy pierwszeństwa, już Pani Ochroniarz (może dlatego, że pani:p) podeszła do mnie i mówi "proszę na początek kolejki, Pani jest w ciaży". I podeszłam. A później jeszcze jedna dziewczyna w ciąży była za mną to też ją na początek kolejki wzięła. I mi powiedziała, że w tych kasach jest tak, że stoją wszyscy normalnie. Ale jeżeli masz "pierwszeństwo" tzn. jesteś z małym dzieckiem, na wózku, o kuli lub w ciąży podchodzisz poza kolejnością. Zrobiło mi się miło, naprawdę. a wczoraj e eleclerc jakaś dziewczyna przepuściła mnie w toalecie. więc ja mam same dobre doświadczenia na razie i oby tak pozostało:)

reklama
Do góry