reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
A to mój brzunio :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1386794117.744970.jpg ImageUploadedByForum BabyBoom1386794135.542683.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1386794117.744970.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386794117.744970.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 96
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1386794135.542683.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386794135.542683.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 109
dziewczyny, boskie brzuszki :) przy waszych mój wygląda jak jakiś rozlazły balon :D

Aesthete, moi rodzice tworzą dom tymczasowy dla bezdomniaków, Ile przez ich dom przewinęło się smiesznych psiaczków, i wszystkie mądre bardzo. a moj brat udziela się jako wolontariusz w fundacji utworzonej dla bezdomniakow z naszego rodzinnego miasta, byc moze nawet moglas z nim miec stycznosc na dogomani:) ( i ja tez kupuję tam róże rzeczy i oddaje na bazarki ). Teraz jest go tam mniej bo wyjechal na studia.
no świat jest zadziwiająco mały, więc być może :D
ja na bazarki też przekazuję, ostatnio napisałam że mam sweterki i nowy perfum kenzo, to po perfum pełno chętnych ;) dałam jednej dziewczynie na bazarek, miała też wziąć sweterki. tzn ona robi bazarek ja robię wysyłkę. dziwnym trafem licytację wygrała jej siostra niby... a po sweterki już się nie odezwała :)
chyba sama wystawię je na allegro skoro tak gardzą prawie nowymi ciuchami :p

Piekne macie brzuszki :tak: Ja dziennie wypatruję swojego a tu nic , juz niedługo 17 tydzień a brzuch dalej taki jaki był :-(
Pysia_ bardzo fajnie ci się zwiększył przez te dwa tygodnie

Jak już tak narzekam to dodam i zdjęcie ;
16 tydzień 3 dzień - przed śniadaniem
16 tydzień 3 dzień poranek (1).jpg16 tydzień 3 dzień poranek (2).jpg

Załączniki

• 16 tydzień 3 dzień poranek (1).jpg
    16 tydzień 3 dzień poranek (1).jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 84
  • 16 tydzień 3 dzień poranek (2).jpg
    16 tydzień 3 dzień poranek (2).jpg
    10 KB · Wyświetleń: 91
Ostatnia edycja:
Aesthete ja daje wszystko mojemu bratu i on z kolezanką wszystko wystawiają, zarabiają w ten sposob na psiaki z szydłowca którymi sami się zajmują, więc jak oni tego nie sprzedadzą to nie będa mieli kasy.A sterylek na masę robią, psiaków w punkcie przetrzyman i hotelach tez masa do utrzymania - wiec kasa potrzebna. Ale jest tak jak piszesz. Ja pamietam że bardzo zawiedli się na fundacji pod psim aniołem, która zbierała tez kasę na zwierzeta z szydłowca, a na koncie grosza nie zobaczyli, a akcja zorganizowana była. Wiec rózne są przypadki.

Czekamy na Igorka - ja to nie wiem co ty narzekasz:) brzuszek jest widoczny, przynajmniej z tej perspektywy, z jakiej masz zdjęcia.

Wy w ogóle macie takie okrągłe te brzuszki a moj to taki kanciak :D mam wrażenie że moja macica jest w kształcie jakiejs figury geometrycznej, nie wiem jakis romb? trapez? ja chcę okrągły;( :D

CzekamyNaIgorka- ja uważam, że Twój brzuszek jest w sam raz jak na 16 tydzień i 3 dzień.
Niektóre dziewczyny mają termin na początek maja, więc i brzuszki o 3 tygodnie większe;-).
ewwe- okrągły na pewno będzie, jak dzidzia zacznie się mocniej rozpychać.
Mój brzuch wygląda jakbym połknęła pół pomarańczy, która wystaje teraz po lewej stronie, a po prawej jest płaski:szok:. Też taki niesymetryczny jest.

reklama
Do góry