reklama
CzekamyNaIgorka
Fanka BB :)
Struss po świętach sie nie poznamy
Mia masz racje, jeżeli z maleństwem okej to nie ma sie co martwić
Mia masz racje, jeżeli z maleństwem okej to nie ma sie co martwić
gwiazdeczka88
Struss ale pieknie sie okragli Twoj brzusio
haha no nie przesadzaj, oglądałam Twoje zdjęcia i wciskasz kitnaszła mnie smutna refleksja... ze wiekszosc z Was ma w 4 miesiacu mniejsze brzuchy niz ja przed ciaza
no mnie teżzabilas mnie tym tekstem
masakra... ciekawe na co idą pieniądze ;/ lepiej chyba nie wiedzieć...Ooo, z Psim Aniłem też mam doświadczenia: ok. 2 lat temu zbierali kasę na odmalowanie boksów, a że mój szwagier jest prezesem firmy produkującej farby, zadzwoniłam i załatwiłam im darowiznę w postaci farb na kompletny remont i boksów i siedziby. Wymóg był tylko jeden ficjalne pismo - prośba z pieczątką fundacji o darowiznę. I co? Pomimo, że przesłałam im gotowca do podstęplowania, prosiłam x razy... nie zrobili tego. A kasę na farby zbierali dalej.
Od tamtej pory ich nie wspomagam.
Jesli brat chciałby spieniężyć ksiązki, mogę je wysłać na wskazany adres. Książki raz przeczytane, nowe, popularnych autorów.
no dokładnie, z tej perspektywy lepiej widać. jak robisz takie fotki mocno wykadrowane to widać tylko podbrzusze i ciężko ocenić, a teraz ewidentnie widać ciążowy brzuszekTeraz tak zaglądam na swój brzuch i jednak jest większy niż wczoraj, zrobiłam zdjęcie troche bardziej oddalone i fajnie widać;
Zobacz załącznik 598803
ewwe, jaki kanciasty? piękny
dziewczyny, boskie brzuszki :* serio serio uwielbiam was oglądać w ogóle uwielbiam patrzeć na kobiety w ciąży
to mój z dzisiaj 19t0d
Załączniki
Natuszka21
Brzusie piękne, :-) czas umieścić swój, ale to dopiero jutro. ;-)
CzekamyNaIgorka
Przepiękne macie brzuszki Fajnie się patrzy
Natuszka czekam na Twój
Natuszka czekam na Twój
martuska507
reklama
mi_lva
piękny już taki widoczny