reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Śliczne brzuszki!! :-D

To i ja wrzucam Wam swój, bo dawno tego nie robiłam:

PB134950.jpg

Załączniki

• PB134950.jpg
    PB134950.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 148
reklama
ale to prawda niestety :( jestem raczej xl-ką, więc wiesz :p jesteście ptaszynkami w większości w porównaniu do mnie, bo ja to już jak czołg :D

Aesthete ja daje wszystko mojemu bratu i on z kolezanką wszystko wystawiają, zarabiają w ten sposob na psiaki z szydłowca którymi sami się zajmują, więc jak oni tego nie sprzedadzą to nie będa mieli kasy.A sterylek na masę robią, psiaków w punkcie przetrzyman i hotelach tez masa do utrzymania - wiec kasa potrzebna. Ale jest tak jak piszesz. Ja pamietam że bardzo zawiedli się na fundacji pod psim aniołem, która zbierała tez kasę na zwierzeta z szydłowca, a na koncie grosza nie zobaczyli, a akcja zorganizowana była. Wiec rózne są przypadki.

( :D

Ooo, z Psim Aniłem też mam doświadczenia: ok. 2 lat temu zbierali kasę na odmalowanie boksów, a że mój szwagier jest prezesem firmy produkującej farby, zadzwoniłam i załatwiłam im darowiznę w postaci farb na kompletny remont i boksów i siedziby. Wymóg był tylko jeden :oficjalne pismo - prośba z pieczątką fundacji o darowiznę. I co? Pomimo, że przesłałam im gotowca do podstęplowania, prosiłam x razy... nie zrobili tego. A kasę na farby zbierali dalej.
Od tamtej pory ich nie wspomagam.

Jesli brat chciałby spieniężyć ksiązki, mogę je wysłać na wskazany adres. Książki raz przeczytane, nowe, popularnych autorów.

Śliczne brzuszki!! :-D

To i ja wrzucam Wam swój, bo dawno tego nie robiłam:

Zobacz załącznik 598659

Chudzinka :-)
naszła mnie smutna refleksja... ze wiekszosc z Was ma w 4 miesiacu mniejsze brzuchy niz ja przed ciaza :-D

Patrząc na brzuszek Joanny, taką samą mam refleksję
:rofl2:
pysia_, jestem fanką Twojego brzucha :-D

Ostatnia edycja:
Chyba jednak macie racje i jednak ten brzuszek widać, bo dzisiaj Pani z laboratorium powiedziała, że na mój tydzień i pierwszą ciąże mam brzuszek w sam raz :-)
Joanna rośnie, rośnie :tak:

reklama
Do góry