reklama
zabilas mnie tym tekstemnaszła mnie smutna refleksja... ze wiekszosc z Was ma w 4 miesiacu mniejsze brzuchy niz ja przed ciaza
gwiazdeczka88
Fanka BB :)
nana7ma nie wazny jest rozmiar, wazne, ze I tak jestes sliczna a najwazniejsze, ze zdrowa! :*
Aesthete ja daje wszystko mojemu bratu i on z kolezanką wszystko wystawiają, zarabiają w ten sposob na psiaki z szydłowca którymi sami się zajmują, więc jak oni tego nie sprzedadzą to nie będa mieli kasy.A sterylek na masę robią, psiaków w punkcie przetrzyman i hotelach tez masa do utrzymania - wiec kasa potrzebna. Ale jest tak jak piszesz. Ja pamietam że bardzo zawiedli się na fundacji pod psim aniołem, która zbierała tez kasę na zwierzeta z szydłowca, a na koncie grosza nie zobaczyli, a akcja zorganizowana była. Wiec rózne są przypadki.
(
Ooo, z Psim Aniłem też mam doświadczenia: ok. 2 lat temu zbierali kasę na odmalowanie boksów, a że mój szwagier jest prezesem firmy produkującej farby, zadzwoniłam i załatwiłam im darowiznę w postaci farb na kompletny remont i boksów i siedziby. Wymóg był tylko jeden ficjalne pismo - prośba z pieczątką fundacji o darowiznę. I co? Pomimo, że przesłałam im gotowca do podstęplowania, prosiłam x razy... nie zrobili tego. A kasę na farby zbierali dalej.
Od tamtej pory ich nie wspomagam.
Jesli brat chciałby spieniężyć ksiązki, mogę je wysłać na wskazany adres. Książki raz przeczytane, nowe, popularnych autorów.
Chudzinka :-)
naszła mnie smutna refleksja... ze wiekszosc z Was ma w 4 miesiacu mniejsze brzuchy niz ja przed ciaza
Patrząc na brzuszek Joanny, taką samą mam refleksję
pysia_, jestem fanką Twojego brzucha
Ostatnia edycja:
Natuszka21
Joanna - już powolutku coś tam wystaje, chudzinko.
CzekamyNaIgorka
Chyba jednak macie racje i jednak ten brzuszek widać, bo dzisiaj Pani z laboratorium powiedziała, że na mój tydzień i pierwszą ciąże mam brzuszek w sam raz :-)
Joanna rośnie, rośnie
Joanna rośnie, rośnie
mi_lva
i humor od rana poprawiony nieźle mnie rozbawiłaś dobrenaszła mnie smutna refleksja... ze wiekszosc z Was ma w 4 miesiacu mniejsze brzuchy niz ja przed ciaza
piękne brzusie dziewczyny:-)
reklama
CzekamyNaIgorka