reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
A kasjerka nic dalej kasowała jeszcze sie z tego śmiała, to za to jak mnie kasowała to jej zrobiłam na zlość i mialam zapłacić 7,38 zl a dałam jej 200. Nawet miała problem z wydaniem. Zawsze uważałam że starsze osoby są miłe , jednak nie wszystkie

CzekamynaIgorka cóż motywacja "nie chce mi się stać w kolejce" też jest średnia. Co nie zmienia faktu, że baba przed Tobą bezczelna. A tak poza tym, jak chcesz żeby ktoś Cię przepuścił to podchodzisz do kasjerki i mówisz, że jesteś w ciąży i ona Cię kasuje w pierwszej kolejności. Tak działają kasy pierwszeństwa.

Makao tak motywacja nie jest dobra , ale jednak czułam się źle, bo bolała mnie glowa i nie miałam ochoty chodzić po sklepach. A jak chciałam podejść do kasjerki żeby ją powiadomić to mnie ta babka nie chciała przepuścić

Makao tak motywacja nie jest dobra , ale jednak czułam się źle, bo bolała mnie glowa i nie miałam ochoty chodzić po sklepach. A jak chciałam podejść do kasjerki żeby ją powiadomić to mnie ta babka nie chciała przepuścić

to przepraszam, zrozumiałam z Twojego wpisu, że udawałaś ból głowy, bo nie chciało Ci się stać w kolejce.

kasa pierwszeństwa jest właśnie po to, żeby uprzywilejowanych przepuszczać. ja mam gdzieś przewracanie oczami ludzi, kiedy kasjerka mnie bierze poza kolejnością.

kasa pierwszeństwa jest właśnie po to, żeby uprzywilejowanych przepuszczać. ja mam gdzieś przewracanie oczami ludzi, kiedy kasjerka mnie bierze poza kolejnością.
Dokładnie...popieram Makao Niech se patrzą i przewracają, gadają ile chcą...Ja na miejscu kasjerki już bym się odezwała :p moment starsza pani by się uciszyła, tym bardziej że mieliście tylko 2 rzeczy, no ale są ludzie i ludziska ...:-(

reklama
16+5.jpg
to ja dzisiaj..

Załączniki

• 16+5.jpg
    16+5.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 89
Do góry