reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Magda :) ja czuję już od dwoch tygodni:) wiec tez bardzo wczesnie, ale tak mialam tez z synkiem w ciazy ze bardzo wczesnie czułam:)
Czekamy na Igorka, No brzuszek masz śliczny ciążowy,
Makao Twój też cudnyy:)
Straciatella a Twoj to już w ogóle bomba:DDD

Mój w ostatnich dniach tez mocno się powiększył. W pracy nadal nikt nie pyta hehe:)) ale jeszcze kilka dni i już bedą pytania na bank:))

reklama
Ależ macie piękne brzuszki, jedne większe , drugie mniejsze, ale są przecudne tylko wstążeczka i piękny podarek mmm. Każdy tydzień zienia nasze ciało. Już po świętach to będzie gigantyczna zmiana :)))) Super!!!

Ja jestem przekonana, że to maluszek się rusza :tak: Wczoraj w Tesco stalismy w kasie pierwszeństwa dla kobiet w ciąży i stala przed nami starsza kobieta a przed nią jakieś małżeństwo i mieli pełno zakupów , a my tylko dwie rzeczy i mówiłam do mojego że mi jest duszno i w głowie mi się kręci bo w ciąży jestem ( a nie chcialo mi się w kolejce stać ) i ta babka do mnie ; To trzeba było sobie dzieci nie robić to by ci duszno nie było. Mój jej coś tam powiedział i tak nas nie przepuściła. Co to są za wredne ludzie.

Ja tez czuje ruchy, nie codziennie, czasem bardzo delikatne, czasem mocniejsze, ale czuje :)
BRZUSZKI MACIE CUDOWNE!
Mi tez juz rosnie, w pracy mi sie pytaja, chociaz ja po sobie w ogole nie widze :/
CzekamyNaIgorka co za wredna baba :/ ale bym jej nagadala :/

reklama
Ja jestem przekonana, że to maluszek się rusza :tak: Wczoraj w Tesco stalismy w kasie pierwszeństwa dla kobiet w ciąży i stala przed nami starsza kobieta a przed nią jakieś małżeństwo i mieli pełno zakupów , a my tylko dwie rzeczy i mówiłam do mojego że mi jest duszno i w głowie mi się kręci bo w ciąży jestem ( a nie chcialo mi się w kolejce stać ) i ta babka do mnie ; To trzeba było sobie dzieci nie robić to by ci duszno nie było. Mój jej coś tam powiedział i tak nas nie przepuściła. Co to są za wredne ludzie.
a co na to kasjerka? żenua ... masakra, że takie baby istnieją ...

Do góry