reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Magda :) ja czuję już od dwoch tygodni:) wiec tez bardzo wczesnie, ale tak mialam tez z synkiem w ciazy ze bardzo wczesnie czułam:)
Czekamy na Igorka, No brzuszek masz śliczny ciążowy,
Makao Twój też cudnyy:)
Straciatella a Twoj to już w ogóle bomba:DDD

Mój w ostatnich dniach tez mocno się powiększył. W pracy nadal nikt nie pyta hehe:)) ale jeszcze kilka dni i już bedą pytania na bank:))

reklama
Ależ macie piękne brzuszki, jedne większe , drugie mniejsze, ale są przecudne tylko wstążeczka i piękny podarek mmm. Każdy tydzień zienia nasze ciało. Już po świętach to będzie gigantyczna zmiana :)))) Super!!!

Ja jestem przekonana, że to maluszek się rusza :tak: Wczoraj w Tesco stalismy w kasie pierwszeństwa dla kobiet w ciąży i stala przed nami starsza kobieta a przed nią jakieś małżeństwo i mieli pełno zakupów , a my tylko dwie rzeczy i mówiłam do mojego że mi jest duszno i w głowie mi się kręci bo w ciąży jestem ( a nie chcialo mi się w kolejce stać ) i ta babka do mnie ; To trzeba było sobie dzieci nie robić to by ci duszno nie było. Mój jej coś tam powiedział i tak nas nie przepuściła. Co to są za wredne ludzie.

Ja tez czuje ruchy, nie codziennie, czasem bardzo delikatne, czasem mocniejsze, ale czuje :)
BRZUSZKI MACIE CUDOWNE!
Mi tez juz rosnie, w pracy mi sie pytaja, chociaz ja po sobie w ogole nie widze :/
CzekamyNaIgorka co za wredna baba :/ ale bym jej nagadala :/

reklama
Ja jestem przekonana, że to maluszek się rusza :tak: Wczoraj w Tesco stalismy w kasie pierwszeństwa dla kobiet w ciąży i stala przed nami starsza kobieta a przed nią jakieś małżeństwo i mieli pełno zakupów , a my tylko dwie rzeczy i mówiłam do mojego że mi jest duszno i w głowie mi się kręci bo w ciąży jestem ( a nie chcialo mi się w kolejce stać ) i ta babka do mnie ; To trzeba było sobie dzieci nie robić to by ci duszno nie było. Mój jej coś tam powiedział i tak nas nie przepuściła. Co to są za wredne ludzie.
a co na to kasjerka? żenua ... masakra, że takie baby istnieją ...

Do góry