reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
Oj, dziewczyny...
O psach i kotach to mogę pisać i pisać. Jestem inspektorem w organziacji prozwierzęcej - ile zagłodzonych, bitych, zaniedbanych zwierząt widziałam i odbierałam ich 'właścicielom'... :(
ludzie są okrutni... ja wożę zwierzaki do DT i DS i też się napatrzyłam :/ ludzie zanim dostaną/kupią zwierzaka powinni jakieś testy psychologiczne przechodzić :/ i duuużo wyższe kary za znęcanie się...

buuuuuuuuuuuuuuuu ja też chcę tatuaż :( jak miałam okazje i luby sam chciał trzeb było robić hehehe wiadomo że też moje ciało ale jak się uprze i będzie mi gadał same wady to już wolę jego biadolenia nie słuchać :)

Ja jestem bardzo za tatuażom i może kiedyś sobie zrobię.;-) Najbardziej podobają mi się na kostce, lub nad piersią. :tak:
Jeśli chodzi o zwierzęta to na pewno mam zamiar od początku wychowywać dzieci ze zwierzątkami,;-) sama uważam, że moi rodzice zrobili mi krzywdę:-(, bo przez całe swoje życie nie miałam nawet rybek, a co dopiero psa i kota,:-( przez to nie potrafię patrzeć na zwierzęta rozczulająco, a i boję się również, że nie będę potrafiła się do żadnego przyzwyczaić. :zawstydzona/y:Krzywdy na pewno bym nie dała zwierzęciu zrobić,:wściekła/y: ale fioła to na pewno nie mam, dla mnie pies to pies, ale dla dziecka na pewno się poświęcę i od początku będziemy mieć nawet coś malutkiego. :-)

osłodżdżownica :pP

Zobacz załącznik 598194

napis
tatoo poprawione.jpg

Załączniki

• tatoo poprawione.jpg
    tatoo poprawione.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 129
Ostatnia edycja:
Dziewczynki cuuuuudne macie brzuszki:) Coraz chętniej tu zaglądam. W końcu widać ze dzieciaczki w brzuszkach rosną:)) Mój tez rośnie:) wczoraj sobie zdalam z tego sprawe:)

Makao, swietne masz tatuaze. Napis na plecach jest mega. ja mamjeden - beznadziejny. robiony w okresie buntu nastolatka, przez kolegę - za piwo:/ hehehe

Aesthete, moi rodzice tworzą dom tymczasowy dla bezdomniaków, Ile przez ich dom przewinęło się smiesznych psiaczków, i wszystkie mądre bardzo. a moj brat udziela się jako wolontariusz w fundacji utworzonej dla bezdomniakow z naszego rodzinnego miasta, byc moze nawet moglas z nim miec stycznosc na dogomani:) ( i ja tez kupuję tam róże rzeczy i oddaje na bazarki ). Teraz jest go tam mniej bo wyjechal na studia.

reklama
Do góry