reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
Aesthete - tatuaż pod piersią piękny !
Ja tez miałam chęć ale jakoś jedna zaraz druga ciaza i tak to odkładam :) za to wykolczykowana byłam w każdej chrzastce ucha języku nosie i brwi. Ale jakoś mi przeszło, zostały tylko uszy dziurawe ;p

Makao jestem bardzo ciekawa tej osło-dżdżownicy :p
aesthete ten pod piersią jest super :) pewnie bolało bardzo...chudzielcu jeden :p Ja też po tabl przytyłam a brałam z jakieś 12 lat oczywiście z przerwami i zmianami
CzekamyNaIgorka to jest straszne :-( jak ludzie traktują, najpierw się decydują by potem niszczyć psychicznie a nawet fizycznie ...ile u Was już jest?...pies też potrzebuje czasu do zaakceptowania i na pewno oswoi się i będzie wiedział że ma dobrze. Odnośnie wychowania to moim zdanie da się...mówią że kota nie nauczysz, nasz jest żywym przykładem że u lubego chodzi jak w zegarku, za to przy mnie nie za bardzo :p
nawet nie bolało :p tylko na środku jak na kość najechał to całe studio słyszało moje "kuuuuuurwaaaaa" :p

o widzisz, to mój pies ma podobnie jak wasz kot :p tylko że mnie się słucha, przy obiedzie nawet u mnie nie sępi bo wie że nie dostanie :p zawsze koło krzesła M siedzi :p jak mu daję jedzenie to nie weźmie bez komendy "weź" :D a innych trochę zlewa :D

Aesthete - tatuaż pod piersią piękny !
Ja tez miałam chęć ale jakoś jedna zaraz druga ciaza i tak to odkładam :) za to wykolczykowana byłam w każdej chrzastce ucha języku nosie i brwi. Ale jakoś mi przeszło, zostały tylko uszy dziurawe ;p
dziękuję :) ja z kolei kolczyki to miałam w pępku, języku, kiedyś w uszach, ale tylko 3 :) ogólnie biżuterii nie lubię, noszę tylko pierścionek zaręczynowy i obrączkę ;) kolczyk w pępku pewnie dalej bym miała gdyby M mi przypadkiem nie wyrwał :p
ja na pewno po ciąży chcę ten na brzuchu zmodyfikować ;) już mniej więcej mam plan, trzeba zrealizować tylko :D

CzekamyNaIgorka dokładnie jak u nas :) przy lubym czuje respekt a Ja ? To czasami posłucha :p

aesthete dlatego uważam że nie ma rzeczy niemożliwych i nawet kota da się wyszkolić :) tylko trzeba chęci :)

uuuuuauuuuu ale z was sexi mamuśki:-D ach te tatuaże piękne i zgrabne figury no no no:-) ja mam tatuaż na szyi chciałam go później przeciągnąć na plecy i taki mam ciągle zamiar i z M chcemy też sobie zrobić taki łączący się na nadgarstkach:tak:

jestem za tematem o wspolnym chudnięciu po ciąży ja mam zamiar ostro się brać za siebie na początku to wiadomo waga na dzień dobry 10kg w dól a poźniej mały wszystko wysysa i dietka obowiązkowa właśnie jaką diete miałyście zaraz po urodzeniu? ja pamiętam jadłam tylko gotowane mięso z rosołu najlepiej wołowe i nie przyprawiony rosół z ryżem

Tak piszecie i pokazujecie swoje tatuaże:) Ja też kiedyś już miałam zrobić ale przełożyłam a teraz mój luby jest anty. A siedzi mi już kilka lat ten tatuaż i miałam sobie już zrobić na 30-tkę a tu guzik :) nie da rady teraz :)

Tak piszecie i pokazujecie swoje tatuaże:) Ja też kiedyś już miałam zrobić ale przełożyłam a teraz mój luby jest anty. A siedzi mi już kilka lat ten tatuaż i miałam sobie już zrobić na 30-tkę a tu guzik :) nie da rady teraz :)
Mój to nie chce żebym sobie więcej robiła, No ale to moje ciało i moja decyzja :D jak mu się podobam teraz, to kolejna dziara tego nie zmieni :D

Oj, dziewczyny...
O psach i kotach to mogę pisać i pisać. Jestem inspektorem w organziacji prozwierzęcej - ile zagłodzonych, bitych, zaniedbanych zwierząt widziałam i odbierałam ich 'właścicielom'... :(

reklama
Do góry