CzekamyNaIgorka
Fanka BB :)
diabliczka My ją mamy już 3 lata. Ona przy moim tacie jest grzeczna, nie szczeka, potulna jak misiu, a jak go w domu nie ma to wpada w nią szatan
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nawet nie bolało tylko na środku jak na kość najechał to całe studio słyszało moje "kuuuuuurwaaaaa"Makao jestem bardzo ciekawa tej osło-dżdżownicy
aesthete ten pod piersią jest super pewnie bolało bardzo...chudzielcu jeden Ja też po tabl przytyłam a brałam z jakieś 12 lat oczywiście z przerwami i zmianami
CzekamyNaIgorka to jest straszne :-( jak ludzie traktują, najpierw się decydują by potem niszczyć psychicznie a nawet fizycznie ...ile u Was już jest?...pies też potrzebuje czasu do zaakceptowania i na pewno oswoi się i będzie wiedział że ma dobrze. Odnośnie wychowania to moim zdanie da się...mówią że kota nie nauczysz, nasz jest żywym przykładem że u lubego chodzi jak w zegarku, za to przy mnie nie za bardzo
dziękuję ja z kolei kolczyki to miałam w pępku, języku, kiedyś w uszach, ale tylko 3 ogólnie biżuterii nie lubię, noszę tylko pierścionek zaręczynowy i obrączkę kolczyk w pępku pewnie dalej bym miała gdyby M mi przypadkiem nie wyrwałAesthete - tatuaż pod piersią piękny !
Ja tez miałam chęć ale jakoś jedna zaraz druga ciaza i tak to odkładam za to wykolczykowana byłam w każdej chrzastce ucha języku nosie i brwi. Ale jakoś mi przeszło, zostały tylko uszy dziurawe ;p
Mój to nie chce żebym sobie więcej robiła, No ale to moje ciało i moja decyzja jak mu się podobam teraz, to kolejna dziara tego nie zmieniTak piszecie i pokazujecie swoje tatuaże Ja też kiedyś już miałam zrobić ale przełożyłam a teraz mój luby jest anty. A siedzi mi już kilka lat ten tatuaż i miałam sobie już zrobić na 30-tkę a tu guzik nie da rady teraz