reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
Hehe, u mnie w brzuchaczu nic nie poszło :p. Ogółem mam tłuszczyk na brzuchu, i na razie nic oprócz tego nie ma :p. A Wy niektóre widać że chude jesteście, tylko macie brzuchal zaznaczony ^ ^. Więc to ciekawe, bo będąc na początku chudszymi ode mnie macie teraz większy brzuch niż mój tłuszcz hehe :p. Mam nadzieję że nie brzmi to niemiło, jak już to jestem niemiła dla siebie, jakby ktoś mnie źle zrozumiał :p. Ale macie rację, to jedyny wątek w którym można powiedzieć "o, przytyłaś!" i wszyscy się cieszą :D:D.

Ashette, Pysia - super wyglądacie! :D

To i ja wrzucam aktualny brzucho:p 19tydzien.jpg

Załączniki

• 19tydzien.jpg
    19tydzien.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 110
jakie śliczne macie te brzuszki:zawstydzona/y: no i same właścicielki też promienieją;-)

pampuszek ja na początku też przejmowałam się, że u mnie nic nie widać... ale potem jak sobie tak na spokojnie pomyślałam: mam tłuszczyk na brzuchu, mam bardzo wąską talię ale za to szerokie biodra, to naturalne że mi nie wystaje tak do przodu, tylko bardziej talię rozpycha i na szerokość bioder najpierw idzie, i teraz czekam spokojnie aż braknie miejsca w biodrach i wyskoczy do przodu :-) chociaż nie ukrywam że na święta to chciałabym żeby było widać ładnie:zawstydzona/y: bo mam taką śliczną czerwoną sukienkę, w której baaardzo się sobie podobam, i jeszcze jakby brzuszek był tak ładnie zaokrąglony, to wogóle byłoby cudownie :-D

Stazi ale superr brzuchol :*

Ivon do swiat jeszcze trzy tygodnie- zobaczysz bedziesz miala brzuszek. U mnie tez do wczoraj nic a teraz z dnia na dzien kulka rosnie :D i nie zapomnij wrzucic zdjecia w tej sukience :)

reklama
stazi, Magda, super brzuszki :) ale się zaokrąglamy :D

ivon, moja koleżanka rodziła w maju 2011 i byliśmy u nich na sylwestra 2010/2011 to miała super ciążowy brzuszek, więc myślę, że już większości z nas się pojawi :)

Do góry