A to nie różowy to on nie jest jakos bardziej beżowo-zielony coś w tym w styluo tu. wygląda jak różowy
reklama
Kurczaczek_k
Fanka BB :)
Ptysia - Śliczny brzusio i jaki uśmiech na twarzy ;-)
Aesthete - twój brzusio to widać, że ciążowy ;-)
Aesthete - twój brzusio to widać, że ciążowy ;-)
Hehe, u mnie w brzuchaczu nic nie poszło . Ogółem mam tłuszczyk na brzuchu, i na razie nic oprócz tego nie ma . A Wy niektóre widać że chude jesteście, tylko macie brzuchal zaznaczony ^ ^. Więc to ciekawe, bo będąc na początku chudszymi ode mnie macie teraz większy brzuch niż mój tłuszcz hehe . Mam nadzieję że nie brzmi to niemiło, jak już to jestem niemiła dla siebie, jakby ktoś mnie źle zrozumiał . Ale macie rację, to jedyny wątek w którym można powiedzieć "o, przytyłaś!" i wszyscy się cieszą .
Ashette, Pysia - super wyglądacie!
Ashette, Pysia - super wyglądacie!
jakie śliczne macie te brzuszki no i same właścicielki też promienieją;-)
pampuszek ja na początku też przejmowałam się, że u mnie nic nie widać... ale potem jak sobie tak na spokojnie pomyślałam: mam tłuszczyk na brzuchu, mam bardzo wąską talię ale za to szerokie biodra, to naturalne że mi nie wystaje tak do przodu, tylko bardziej talię rozpycha i na szerokość bioder najpierw idzie, i teraz czekam spokojnie aż braknie miejsca w biodrach i wyskoczy do przodu :-) chociaż nie ukrywam że na święta to chciałabym żeby było widać ładnie bo mam taką śliczną czerwoną sukienkę, w której baaardzo się sobie podobam, i jeszcze jakby brzuszek był tak ładnie zaokrąglony, to wogóle byłoby cudownie
pampuszek ja na początku też przejmowałam się, że u mnie nic nie widać... ale potem jak sobie tak na spokojnie pomyślałam: mam tłuszczyk na brzuchu, mam bardzo wąską talię ale za to szerokie biodra, to naturalne że mi nie wystaje tak do przodu, tylko bardziej talię rozpycha i na szerokość bioder najpierw idzie, i teraz czekam spokojnie aż braknie miejsca w biodrach i wyskoczy do przodu :-) chociaż nie ukrywam że na święta to chciałabym żeby było widać ładnie bo mam taką śliczną czerwoną sukienkę, w której baaardzo się sobie podobam, i jeszcze jakby brzuszek był tak ładnie zaokrąglony, to wogóle byłoby cudownie
gwiazdeczka88
Stazi ale superr brzuchol :*
Ivon do swiat jeszcze trzy tygodnie- zobaczysz bedziesz miala brzuszek. U mnie tez do wczoraj nic a teraz z dnia na dzien kulka rosnie i nie zapomnij wrzucic zdjecia w tej sukience
Ivon do swiat jeszcze trzy tygodnie- zobaczysz bedziesz miala brzuszek. U mnie tez do wczoraj nic a teraz z dnia na dzien kulka rosnie i nie zapomnij wrzucic zdjecia w tej sukience
Magda190487
reklama