reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Nana jesteś wielka ;D hihi

A w ogole to jeszcze nigdy, aż do teraz, nie pomyślałabym że będę odbierać "o, przybrałaś!" jako komplement ;D

reklama
:D

Ja tez już bym chciała żeby wszyscy widzieli :)) Ale jestem coraz bliżej ;) Moim zdaniem już widać, ewentualnie ktoś ze znajomych może pomyśleć że mocno przytyłam ^^
Szefowa mnie wczoraj dopadła. Stwierdziła że już chyba widać i wypytywała o imiona xD Ona sama jest taka pro-dzieckowa ;)

19tc czyli prawie polowa za nami

8c7f86e368e4e93a868901fbcb36bb29.jpg

reklama
Ptysia, piękny brzuszek :)

Ja dzisiaj poszłam do mięsnego, myślałam że w kurtce zimowej to nic nie widać ale pani ekspedientka spytała "czy mi się wydaje czy pani jest przy nadziei?" więc chyba już się tego nie da ukryć ;)

Do góry