reklama
Dziewczyny nana nie dotrwa do maja zazwyczaj ciaza blizniacza rozwiazuje sie 35-37 tyg
mi_lva
Fanka BB :)
nana ale ekstra brzuszek niesamowity też właśnie słyszałam że bliźniaki to wcześniej się rodzą
[
No tak, wiemy, ale w domyśle wiadomo o co nam chodziło... O to, jak brzuszek będzie przed rozwiązaniem się prezentować. Przecież nie będę teraz wyliczać ktory dzień to będzie 35 tcDziewczyny nana nie dotrwa do maja zazwyczaj ciaza blizniacza rozwiazuje sie 35-37 tyg
CzekamyNaIgorka
dzięki, dziewczyny!
no ja do maja raczej nie dotrwam... termin na maj, ale gin mówi, że wysypię się raczej w kwietniu, hehe zwłaszcza, że ja muszę mieć cesarkę (wskazania medyczne niestety) i będziemy musieli jakoś dogadać termin porodu ;-)
brzuch jest duży, często boli mnie kręgosłup, tracę pępek i równowagę kiedy wstaję z kanapy... ma więc ten wielki brzuch swoje minusy.
naprawdę nie wiem czemu mnie tak wywaliło, wyglądam jak w 7 miesiącu... a to dopiero 18 tydzień, kurka. nie miałam wielkiego brzucha jak zachodziłam w ciąże, miałam małą oponkę i generalnie mam nadwagę, ale nie miałam brzuchola... więc to chyba taka moja uroda, że brzusio urósł tak szybko
no ja do maja raczej nie dotrwam... termin na maj, ale gin mówi, że wysypię się raczej w kwietniu, hehe zwłaszcza, że ja muszę mieć cesarkę (wskazania medyczne niestety) i będziemy musieli jakoś dogadać termin porodu ;-)
brzuch jest duży, często boli mnie kręgosłup, tracę pępek i równowagę kiedy wstaję z kanapy... ma więc ten wielki brzuch swoje minusy.
naprawdę nie wiem czemu mnie tak wywaliło, wyglądam jak w 7 miesiącu... a to dopiero 18 tydzień, kurka. nie miałam wielkiego brzucha jak zachodziłam w ciąże, miałam małą oponkę i generalnie mam nadwagę, ale nie miałam brzuchola... więc to chyba taka moja uroda, że brzusio urósł tak szybko
CzekamyNaIgorka
nana masz racje , brzuszek fajnie wygląda taki duży ale kręgosłup na tym cierpi Ja bym chciała mieć troszkę większy , ale póki co jeszcze korzystam , że jest mały i przynajmniej spokojnie mogę iść na basen
reklama
CzekamyNaIgorka
Ja czekam aż mnie wywali
Mam tylko nadzieje, że mały brzuch nie jest powodem do zmartwień
Mam tylko nadzieje, że mały brzuch nie jest powodem do zmartwień
Ostatnia edycja: