reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Piękne brzuszki!

Ale bym wymacała każdy jeden, wygłaskała i w ogóle :cool:
Powiedzcie kochane, czy was też czasem swędzi brzuch? Ja mam wrażenie, że to od tego rozciągania.. ale jak mnie najdzie atak swędzenia, to nie mogę przestać się drapać :eek:

A oto i my, zdjęcie z wczoraj :zawstydzona/y: (waga obecna 59 kg)

2014-01-29 21.30.43.jpg

Załączniki

• 2014-01-29 21.30.43.jpg
    2014-01-29 21.30.43.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 139
reklama
Straciatella Noooo jaki śliczny :) a Ty dalej szczuplutka :-) na początku strasznie mnie swędział teraz momentami tak się napina że mam wrażenie iż zaraz pęknie :confused:

podobno jak swędzi może być to oznaką pojawiających się rozstępów...:wściekła/y: też tak miałam ale od kilku dni zmieniłam krem i nic nie swędzi i skóra nie jest tak naciągnięta;-) póki co nie mam rozstępów ani po poprzedniej ciąży ani na dzień dzisiejszy w tej:tak:

straciatella wyglądasz cudnie, tylko brzuszek rośnie:-), (ja wkoło niestety,) chciałabym mieć taką figurę w ciąży

patrra Ty bardzo szczupła musiałaś być skoro teraz uważasz, że brzuszek spory :-) fajny i mały jak na ten tydz.

Czekamyna Igorka na prawdę nie masz czego żałować, żę brzuch mały (choć chyba wcale taki mały już nie jest :-D)

jeszcze ponarzekamy, że nam te brzuchy przeszkadzają, mnie już zawadza w zapinaniu kozaków i schylaniu się. Skóra i mnie swędziała ostatnio, widocznie się rozciąga, przynajmiej jest motywacja, żeby się bardzie regularnie smarować :-D

Ps dodajecie zdj normalnie przez tą ikonkę w drugim rzędzie? Bo ja tak zawsze dodawałam, a teraz nie chcą się załadować :-(

Lekarz dziś mi powiedział że mam fajny brzuszek, wcale nie jest mały :tak: Spotkałam koleżankę - ma termin na początek kwietnia i ma taki brzuch jak ja :-D

Śliczne brzuszki :)
Dziewczyny a czy któraś z Was myślała o sesji ciążowej, żeby mieć pamiątkę z brzuszkiem?

reklama
Do góry