Ja waze 73 dzis sie wazylam 10kg na plusie 25 tyg
reklama
Ja też jak Straciatella ważę 59 kg przy wzroście 169 cm - przed ciążą ważyłam 52 kg,
ale jestem jakieś dobre 3 tyg. z terminem do tyłu, więc nie wiem jak będzie dalej :-)
ale jestem jakieś dobre 3 tyg. z terminem do tyłu, więc nie wiem jak będzie dalej :-)
Jaranti
Fanka BB :)
MamusiaBlaneczki pocieszyłaś mnie. Ja startowałam z wagą 66 kg przed ciąża, teraz waże 75 kg (26 tydzień).
Wzrost 168 cm
Wzrost 168 cm
Jaranti jestesmy tej samej wagi i wzrostu ;D bo ja mam 165 i62-63 kg po dwoch porodach a teraz 25 tydz i mam 10 na plusie
gwiazdeczka88
Ja zaczynalam z 62kg, mam 168cm wzrostu a teraz 74kg i czuje sie jak ogromny slon z cycami :/ w ogole mi spadla pewnosc siebie i samoocena przez moj wyglad (wiem, ze to nie najwazniejsze ale jednak) spuchlam, mam pelno pryszczy, jakies wysypki na buzi i dekolcie, skore mam bardzo sucha a wlosy to masakra :/ a ponoc na chlopaka sie poprawia uroda :/
Pysia Ty to masz cudowny ten brzusio :*
Pysia Ty to masz cudowny ten brzusio :*
Kasiek1983
Ja ważyłam 63 przed ciążą a teraz 71... wzrost 162cm... tragedia... bo mi się waga odkłada wszędzie, najbardziej w pupie i udach ehhh... już się nie mogę doczekać jak będę mogła znów biegać i ćwiczyć, no i dietka dietka
Ja też mam 162 ważę tyle, że aż wstyd się przyznać. Przytyłam już 14kg i bez względu na to co jem od jakiegoś czasu co miesiąc przybywa równe 2kg. Najwięcej i szybko przytyłam w I trymestrze, bo grubo ponad 5 kg od kopa . Mnie też idzie w pupę i uda . Mam nadzieję, że moje dziecko będzie na tyle spokojne, że będe mogła śmigać na długieeee spacery. Planuję kupić porządne buty .
reklama