reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
Kasia - teraz Ty kokietujesz ;-) Jakie wałeczki??? Na takim płaszczaku??? No i jako że Ty też z tych chudawych, to powinno Cie wywalić szybko, a tu deska a nie ciąża ;-)
Ja mam jeden porządny WAŁ jak siedzę. A raczej dwa - pierwszy to cyc, a drugi brzuch. Niedługo będę miała podpórkę na kubek z herbatą ;-)

kubek jak kubek oby nie z gorącą herbatą :happy2: ja tam uwielbiam wcinać pestki słonecznika i układam sobie na "póleczkę" i skubię i skubię ;-):-D

ROZSTĘPY....no cóż ja smarowałam się ale rozstępy i tak na koniec wylazły... trdno, ale potem jakoś tak szybko sie blade zroniły od smarowania i mało widoczne...

domi niezły domek masz :blink:

Domi fajny brzucho. IzaV im więcej ciąż tym wyczucie jest chyba mniejsze. Moj kręgosłup i moja macica (jak ja lubię to słowo:-)) już swoje przeszły i niestety wiem, że mają prawo boleć częściej niż inne przyszłe mamy. Dlatego ponieważ często bolą bez powodu to trudno mi określić kiedy coś się dzieję złego:( Mam nadzieję, ze teraz to też rozrastanie się i rozciąganie, stres oraz dodatkowa opieka nad chorym dzieckiem

domi piękna piłeczka wyrasta
kasia brzuszek malutki ale pewnie niebawem wyskoczy
cwietka na darmo tego brzuchola nie nosimy trzeba go jakoś wykorzystać jak już się dźwiga te pare kilo

reklama
Do góry