reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Cwietka hahah kiedyś musi wybuchnąć wielki:-). "Niedługo" będzie wiosna, rozbiorę się to może już ktoś się odważy zagaić w ten sposób;) Ty tez masz mały brzuszek tyle że jesteś drobniejsza i nie masz na nim wałeczków. Ja jak siadam to wyglądam jak wielbicielka czipsów i piwka bo sie wałkuję:tak:

reklama
Kasia - teraz Ty kokietujesz ;-) Jakie wałeczki??? Na takim płaszczaku??? No i jako że Ty też z tych chudawych, to powinno Cie wywalić szybko, a tu deska a nie ciąża ;-)
Ja mam jeden porządny WAŁ jak siedzę. A raczej dwa - pierwszy to cyc, a drugi brzuch. Niedługo będę miała podpórkę na kubek z herbatą ;-)

Kasia ma walki ze skory :)) tez takie miałam przed ciąża :D
Rzeczywiście mamniusi brzucho, smaruj sie dziewczyno :) chyba na tej focie z fb większy sie wydaje

Cwietka mam miękki brzuch i mi się zgina jak siadam w wałki;) też mam zrobić zdjęcie żebyście uwierzyły;-) czy możemy się umówić, że jednak wiem co mówię?:-)
IzaVarsovie czemu mam się smarować, że niby rozstępy? mam tylko na pupie kilka ale to nie od ciąży

No ...zeby cie nie rozerwalo jak nagle ci wyskoczy...
Ja wiem o jakich walkach mówisz, ale one nie są tluszczowe tylko pewnie skóra, ja tez mam (miałam) taki nadmiar hehe dlatego jakoś o rozstepy sie nie martwię

Ostatnia edycja:
reklama
Dobra, to teraz ja wstawiam mój wielki, 19-sto tygodniowy brzuch :-)
bez tytułu2.jpg

3 kilo na plusie (a może i więcej, bo od tygodnia się nie ważyłam:-D), w pasie 90 :-D

Załączniki

• bez tytułu2.jpg
    bez tytułu2.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 60
Do góry