reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

M.Lena ładniutki zgrabniutki.... ja ostatnio wyczytalam ze 16-17tc macica ma rozmiar melona....ja sie zastanawiam gdzie wy te meloniki chowacie hehe

reklama
M.Lena ale drobniutki :) śliczny

a to ja, jak co tydzień prezentuje swój 18t4d
DSC_0271.jpg

dziękuję dziewczyny :) niby nie duży ale w ubraniach zdecydowanie widoczny. Ja panicznie boję się przytyć a wydaje mi się że już mam za duży brzuch, na razie tylko jakiś 1kg na +, ale u mnie w rodzinie wszystkie kobiety są ogromne w ciąży :baffled:
właśnie wróciłam z zakupów i oglądałam już ubrania ciążowe, na teraz wszystko super ale ja się zastanawiam co my będziemy ubierać i jak będziemy wyglądać już w końcówce, nie przeraża Was to ?:)
Dzisiaj mam wizytę u lekarza, zobaczymy może w końcu wyciągnę od lekarza jaka płeć tam w środku siedzi :confused:

Izka84 - Ty to dopiero masz malutki brzuszek! Piękny :)

M.Lena, Izka - super zgrabniutkie brzuszki :tak:

M.Lena - będziemy wyglądać w najgorszym wypadku jak małe hipopotamy :-D A tak serio, to ubieranie się w ciąży latem jest dużo łatwiejsze niż teraz ;-) Jest masa sukienek odcinanych pod biustem, ja mam też letnie spódnice wiązane na sznurek. W poprzedniej ciąży 7-8 miesiąc przypadł mi na upały i było spoko. Gorzej było, jak pod koniec nagle zrobiło się zimno i jedyne w co się mieściłam to była bluza męża:-D

kochane, to i ja wkleję mój brzuchol- porównanie tydz. 15 i tydz.18 /robię zdjęcie zawsze w tych samych ciuchach, żeby było widać, czy i ile brzuch urósł ;-)/

baaa.jpgba1.jpg

reklama
Do góry