reklama
basia, gdzie tam widzisz tłuszczyk, piękny ciążowy brzuszek
ja się cieszę, że mój biust urósł chociaż o jeden rozmiar, zawsze to cos
ewcik, ginek powiedział za na 100%
już zaczynam się przyzwyczajać do tej myśli, ale sukieneczki zacznę kupować po następnej wizycie jak się upewnię co do płci)
ja się cieszę, że mój biust urósł chociaż o jeden rozmiar, zawsze to cos
ewcik, ginek powiedział za na 100%
już zaczynam się przyzwyczajać do tej myśli, ale sukieneczki zacznę kupować po następnej wizycie jak się upewnię co do płci)
Ostatnia edycja:
zaczarowana79
3*mama :-)
Jagoda, chociaż ty jedna masz brzuszek wielkością do mnie podobny..śliczny Lenkowy domek.:-)
Basia, bardzo lładny i już ewidentnie ciążowy.
Basia, bardzo lładny i już ewidentnie ciążowy.
IzaVarsovie
Fanka BB :)
Coś tu sie za cicho zrobiło lol ^^
Maciejkaa
Fanka BB :)
Coś tu sie za cicho zrobiło lol ^^
No też zauważyłam. Wklejajcie Foty Kobietki :-)
reklama
Ok więc ja tez się pokażę
raczej nie mam dużego brzucha, ale od początku takie problemy, że rano wstaje i jest w miare ok a wieczorem brzuch jak balon już nie wiem co mam jeść żeby jakoś normalnie trawić, dlatego właśnie się wybieram do apteki po espumisan i może jakieś jeszcze cuda.
Pierwsze zdjęcie sprzed tygodnia, a drugie zrobione przed chwilą - i gdyby nie problemy trawienne to byłby trochę mniejszy.. przepraszam za bardzo niska jakość ale zrobione starym telefonem i zmniejszone bo piksele strasznie rozmazują
raczej nie mam dużego brzucha, ale od początku takie problemy, że rano wstaje i jest w miare ok a wieczorem brzuch jak balon już nie wiem co mam jeść żeby jakoś normalnie trawić, dlatego właśnie się wybieram do apteki po espumisan i może jakieś jeszcze cuda.
Pierwsze zdjęcie sprzed tygodnia, a drugie zrobione przed chwilą - i gdyby nie problemy trawienne to byłby trochę mniejszy.. przepraszam za bardzo niska jakość ale zrobione starym telefonem i zmniejszone bo piksele strasznie rozmazują