reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Dziewczyny, śliczne macie brzuszki !!! :tak::-)

A to mój, zrobiony w zeszłą sobotę, także już pewnie tłuszczyku przybyło:-p

2013-02-17-019.jpg

reklama
basia, gdzie tam widzisz tłuszczyk, piękny ciążowy brzuszek:)

ja się cieszę, że mój biust urósł chociaż o jeden rozmiar, zawsze to cos:-D:-D:-D

ewcik, ginek powiedział za na 100%

już zaczynam się przyzwyczajać do tej myśli, ale sukieneczki zacznę kupować po następnej wizycie jak się upewnię co do płci:))

Ostatnia edycja:
Jagoda, chociaż ty jedna masz brzuszek wielkością do mnie podobny..śliczny Lenkowy domek.:-)
Basia, ​ bardzo lładny i już ewidentnie ciążowy.

reklama
Ok więc ja tez się pokażę :)
raczej nie mam dużego brzucha, ale od początku takie problemy, że rano wstaje i jest w miare ok a wieczorem brzuch jak balon :( już nie wiem co mam jeść żeby jakoś normalnie trawić, dlatego właśnie się wybieram do apteki po espumisan i może jakieś jeszcze cuda.
Pierwsze zdjęcie sprzed tygodnia, a drugie zrobione przed chwilą - i gdyby nie problemy trawienne to byłby trochę mniejszy.. przepraszam za bardzo niska jakość ale zrobione starym telefonem i zmniejszone bo piksele strasznie rozmazują :) 15+5dniii.JPG16+5dniii.JPG

Do góry