reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

No dobra, odważam się i proszę o słowa otuchy. Oto mój brzuch wciągnięty i na luzie. Łatwo odróżnić który jest który ;)

Zobacz załącznik 542249Zobacz załącznik 542250

A tak w ogóle to jesteście kochane za te wszystkie słowa zachęty :) i Tobie dziękuję IzaV za fajne rady jak się ubierać :)

Załączniki

• zdjecie 1.jpg
    zdjecie 1.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 35
  • zdjecie 2.jpg
    zdjecie 2.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
Maghdalena! ty kłamczucho! Jaki masz ładny ciążowy brzuszek! Czy wciągnięty , czy wypięty już widać. ŚLicznie kobieto, i bez zbędnych skromności proszę systematycznie na m swój brzucholek wstawiać...:-)

Dziękuję Ci, Zaczarowana, jesteś bardzo bardzo miła :) a gwoli ścisłości ten na zdj po lewej jest luźny, taki bez wciągania i wypinania, miękki jak poduszka, sam tłuszczyk...

Oj tam oj tam, przecież dzidziuś musi mieć amortyzację :-) Ja też nie mam cały czas napiętego brzucha, u mnie trochę skóry po odchudzaniu zostało, a że po poprzednich ciążach miałam go sporo, to, też mam amortyzatorek:cool2:

Maghdalena no ja nie wiem o co ci chodzi z tym tłuszczykiem,piękny brzuszek i tyle a poza tym tak jak zaczarowana napisała,dzidziuś musi mieć amortyzację:tak:
IzaV i ja również nie przepadam za luźnymi ciążowymi workami,stawiam na obcisłe rzeczy które pięknie brzuszek uwidaczniają,oczywiście wszystko rozsądnie dobieram,a pozatym staram się kupować rzeczy w zwykłych sklepach,bo te typowo ciążowe są drogie i przydadzą się na chwilę

Haha tez tak mam!!! Pól palca mogę schować w tluszczyku hahah
Serio myśle ze 3/4 dziewczyn na forum ma taki wlasnie brzuszek :) jest ladniutki i okraglutki- ja mój tez jeszcze mogę wciągnąć całkiem całkiem :p

Maghdalena nooo extra brzuszek!!!! :-)
a moj jak stoje to właśnie strasznie napięty, nie ma szans nic paluchem wbić ehh

Dzięki, Dziewczyny! Argument o amortyzacji jest super :)

Haha tez tak mam!!! Pól palca mogę schować w tluszczyku hahah
Serio myśle ze 3/4 dziewczyn na forum ma taki wlasnie brzuszek :) jest ladniutki i okraglutki- ja mój tez jeszcze mogę wciągnąć całkiem całkiem :p

Chyba niedługo wyznam Ci miłość :) jesteś niesamowicie pozytywną osobą, zamierzam się od Ciebie zarazić :)))

Maghdalena super wyglądasz, zwłaszcza po lewej :). Ja też swój mogę spokojnie wciągać chociaż niby chuda jestem, więc to nie tłuszczyk, a dzidzię można bardziej do kręgosłupa przykleić:-D. Chociaż na moim brzuchu pojawiła się oponka, jest mięciutki i pluszowy, śmieszny, nigdy takiego nie miałam ;). Chyba całe moje +3kg tam się skumulowało :). No dooobra, 0,5 kg mi w cycki poszło i to dopieeero mnie cieszy, bo patrzę i one w końcu tam są:-D

reklama
Do góry