reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
Wrzucę i ja conieco, choć jeszcze nie za wiele widać :
P1040785.jpg

Kopciusia - nic sie nie matw. Moja szwagierka w 5 miesiącu miała dopiero brzuszek :) Wszystko jest ok. Choć jak na mnie to i tak jest duuuży - nie wiem czy kiedykolwiek taki miałam ;)

Hejka :)) ja tak sobie pomyślałam, szczególnie pierworodki które maja taki malutki brzuszek..smarujcie sie grubo kremami i nawilzajcie, bo brzucho wam wyskoczy pewnie z nienacka i żeby sie to nie odbiło na waszej skórze za bardzo :*

Eweli szczupaczku, widac juz mini pileczke i jaka ladna z was parka ^^ dumny tatus:tak:

zdjęcie (54).jpg
początek 17tc

Ostatnia edycja:
IzaV - piękny jest! Kolejna rzecz której Ci zazdroszczę, chyba przestanę Cię lubić;).
No i smaruję się obficie codziennie właśnie z obawy o nagły wystrzał. Moja mama przed ciążą ważyła 45kg, a ja się urodziłam z wagą 4600, więc brzuch jak na jej gabaryty miała ogromny pod koniec. Rozstępów nie ma, ale skóra jej niestety została obficie :/.

reklama
To jeszcze masaże wieczorne sobie zafunduj.. Gdzieś w necie można znaleźć info jak przygotować skórę na rozciagniecie

Ps.dlaczego masz przestać mnie lubić? Hehe
Ps...dziewczyny ja miałam cała sesje robiona żeby wybrać zdjęcia na których jestem zgrabna i powabna haha

Do góry