reklama
E
Eweli85
Gość
E
Eweli85
Gość
marzycielka81
Fanka BB :)
Domi. Izka śliczne brzuszki, Eweli widać już :-) też śliczny brzuszek i ładna z Ciebie babka
Kupciusia
Ależ mnie Eweli pocieszyłaś . Coś już widać, ale rzeczywiście nie za wiele, a jesteś starsza o prawie 2 tyg. Znaczy po prostu te typy tak mają.
Izka i Domi - piękne, pozazdrościć!
Izka i Domi - piękne, pozazdrościć!
E
Eweli85
Gość
Kopciusia - nic sie nie matw. Moja szwagierka w 5 miesiącu miała dopiero brzuszek Wszystko jest ok. Choć jak na mnie to i tak jest duuuży - nie wiem czy kiedykolwiek taki miałam
IzaVarsovie
Hejka ) ja tak sobie pomyślałam, szczególnie pierworodki które maja taki malutki brzuszek..smarujcie sie grubo kremami i nawilzajcie, bo brzucho wam wyskoczy pewnie z nienacka i żeby sie to nie odbiło na waszej skórze za bardzo :*
Eweli szczupaczku, widac juz mini pileczke i jaka ladna z was parka ^^ dumny tatus
początek 17tc
Eweli szczupaczku, widac juz mini pileczke i jaka ladna z was parka ^^ dumny tatus
początek 17tc
Ostatnia edycja:
franekkimono
Eweli brzuszek już zaczyna wystawać,ale zgrabna babka z ciebie
IzaV proszę bardzo jaka sexy mama w mini,a brzusio piękny taki zgrabny jeszcze w tej sukieneczce ;-)
Izka ładna piłeczka zaczyna rosnąć
IzaV proszę bardzo jaka sexy mama w mini,a brzusio piękny taki zgrabny jeszcze w tej sukieneczce ;-)
Izka ładna piłeczka zaczyna rosnąć
Kupciusia
IzaV - piękny jest! Kolejna rzecz której Ci zazdroszczę, chyba przestanę Cię lubić.
No i smaruję się obficie codziennie właśnie z obawy o nagły wystrzał. Moja mama przed ciążą ważyła 45kg, a ja się urodziłam z wagą 4600, więc brzuch jak na jej gabaryty miała ogromny pod koniec. Rozstępów nie ma, ale skóra jej niestety została obficie :/.
No i smaruję się obficie codziennie właśnie z obawy o nagły wystrzał. Moja mama przed ciążą ważyła 45kg, a ja się urodziłam z wagą 4600, więc brzuch jak na jej gabaryty miała ogromny pod koniec. Rozstępów nie ma, ale skóra jej niestety została obficie :/.
reklama
IzaVarsovie
To jeszcze masaże wieczorne sobie zafunduj.. Gdzieś w necie można znaleźć info jak przygotować skórę na rozciagniecie
Ps.dlaczego masz przestać mnie lubić? Hehe
Ps...dziewczyny ja miałam cała sesje robiona żeby wybrać zdjęcia na których jestem zgrabna i powabna haha
Ps.dlaczego masz przestać mnie lubić? Hehe
Ps...dziewczyny ja miałam cała sesje robiona żeby wybrać zdjęcia na których jestem zgrabna i powabna haha