reklama
_Ewcik_
Fanka BB :)
Kasia - ja pewnie będę w ciąży 41 tygodni W poprzedniej prawie do 42 tygodnia dobiłam ;-)
to będę Cię wspierać, bo ja w pierwszej ciąży też w 42 tyg urodziłąm
Jagoda - piękny brzuszek! :-)
I widzę, że kilka z nas ma podobne wymiary :-) Cieszę się, bo mi się mój brzuch wydaje jakiś ogromny - z Jaśkiem na prawdę miałam taki w 8 miesiącu ;-) Ale nadal mam mniejszy brzuch od mojego męża!
Kasia - ja mam nadzieję, że nie będę chodziła w ciąży 41 tygodni Najwyżej 40 i ani dnia więcej
Fibi - lekarz wpisuje zawsze ukończone tygodnie, bo tak liczą lekarze - ile tygodni jest skończonych, a nie zaczętych ;-)
A z tym liczeniem, to każdy niech liczy po swojemu Jak dla mnie to 7 miesiąc zaczyna się od 28 tygodni - skończonych
I widzę, że kilka z nas ma podobne wymiary :-) Cieszę się, bo mi się mój brzuch wydaje jakiś ogromny - z Jaśkiem na prawdę miałam taki w 8 miesiącu ;-) Ale nadal mam mniejszy brzuch od mojego męża!
Kasia - ja mam nadzieję, że nie będę chodziła w ciąży 41 tygodni Najwyżej 40 i ani dnia więcej
Fibi - lekarz wpisuje zawsze ukończone tygodnie, bo tak liczą lekarze - ile tygodni jest skończonych, a nie zaczętych ;-)
A z tym liczeniem, to każdy niech liczy po swojemu Jak dla mnie to 7 miesiąc zaczyna się od 28 tygodni - skończonych
IzaVarsovie
fibi 86
Domi - no wiem, że tak lekarze liczą, przecież tak napisałam ;-) ja już zresztą powoli jak ktoś mi się pyta który miesiąc to mówię, że rodzę pod koniec lipca czyli za trzy miesiące. Tak jest też zrozumialej np. dla moich bezdzietnych koleżanek, które sie nie znają
Izka V - ładna, krągła piłeczka!
Izka V - ładna, krągła piłeczka!
Ostatnia edycja:
Maghdalena
Iza, pięknie!!! I te szelki! Cud miód! A przepraszam, w Wwie też Ci ustępują miejsca w autobusie?
Co do liczenia miesięcy, to skoro skończone się liczą, czyli pierwsze 4 tygodnie to miesiąc zerowy? ;-)
Co do liczenia miesięcy, to skoro skończone się liczą, czyli pierwsze 4 tygodnie to miesiąc zerowy? ;-)
_Ewcik_
dla mnie też
Zobacz załącznik 554518
3....2....1....tadaaaaaaam
Ja sie nie dziwie ze mi usepuja miejsca w autobusie haha
Izuś ja mam gabarytowo bardzo podobny, jak nie identyczny, więc nie przesadzaj, ze masz największy
IzaVarsovie
Piłka lekarska haha
ano ustępują, 2-3 os wstają na raz lol i o czasami w takim tempie ze aż mi głupio w sumie wszędzie jeździmy autem ale jak sie zdarzy kom. miejska to zawsze mam miejsce ale serio na zdjeciu moj brzuch wyglada na mniejszy niż w rzeczywistości.. On baaaardzo wystaje wyglada jakbym niedługo miała rodzic hehe
ano ustępują, 2-3 os wstają na raz lol i o czasami w takim tempie ze aż mi głupio w sumie wszędzie jeździmy autem ale jak sie zdarzy kom. miejska to zawsze mam miejsce ale serio na zdjeciu moj brzuch wyglada na mniejszy niż w rzeczywistości.. On baaaardzo wystaje wyglada jakbym niedługo miała rodzic hehe
reklama
marzycielka81
IzaV ślicznie