reklama
_Ewcik_
Fanka BB :)
J
hmmm juz III trymestr?
też mnie to zastanowiło II trymestr trwa do 27 tyg, od 28 jest III-ostatnie 3 miesiące ;-) a brzusio słodki
Trzeci trzeci, bo juz zaczelam 27 tydzien a według mojego kalendarza Kalendarz ciąży - Ciąża i poród od 27 tyg jest 3 trymestr
K
kasiarj
Gość
A ja nadal nie kumam tego Waszego liczenia zaczętych tygodni Będziecie w ciąży 41 tygodni?
Brzuszki śliczne.
Jagoda nie moge się doczekać fotorelacji ze ślubu
Brzuszki śliczne.
Jagoda nie moge się doczekać fotorelacji ze ślubu
fibi 86
Domi - bardzo ładny brzusio! :-)
Jagoda - super brzucholek! Ja tez już 27 tc a od 28 tc leci nam już 7. miesiąc ciąży
Ja też czekam na fotorelację! będziesz piękną panną młodą!
Bo to jest chyba tak, że 26 t i 1 d już ukończone ale jesteśmy w trakcie 27 tc. bo ja teraz nie mogę byc podczas 26 tc bo już go w pełni ukończyłam. Choć mi też ginekolog zawsze wpisuje w karcie w pełni ukończone tygodnie. Po prostu ja sobie zawsze wolę mówić w którym jestem tygodniu a nie ile ukończyłam Ale to już w sumie nieważne bo i tak leci z górki :-):-) za 3 miesiące będę miała bobasa!!!
Jagoda - super brzucholek! Ja tez już 27 tc a od 28 tc leci nam już 7. miesiąc ciąży
Ja też czekam na fotorelację! będziesz piękną panną młodą!
Bo to jest chyba tak, że 26 t i 1 d już ukończone ale jesteśmy w trakcie 27 tc. bo ja teraz nie mogę byc podczas 26 tc bo już go w pełni ukończyłam. Choć mi też ginekolog zawsze wpisuje w karcie w pełni ukończone tygodnie. Po prostu ja sobie zawsze wolę mówić w którym jestem tygodniu a nie ile ukończyłam Ale to już w sumie nieważne bo i tak leci z górki :-):-) za 3 miesiące będę miała bobasa!!!
Ostatnia edycja:
IzaVarsovie
Sliczne domki i domeczki
Jagoda "do ślubu zostało 3dni" heheh
jak sie jutro zmobilizuje zeby ładnie sie ubrać to wam zrobię zdjęcie Tadziowej willi z basenem - będzie łatwiej sobie wyobrazić jak będziecie wyglądać w 8mc hahah
Jagoda "do ślubu zostało 3dni" heheh
jak sie jutro zmobilizuje zeby ładnie sie ubrać to wam zrobię zdjęcie Tadziowej willi z basenem - będzie łatwiej sobie wyobrazić jak będziecie wyglądać w 8mc hahah
reklama
marzycielka81
Domi, Jagoda śliczne brzuszki