reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
Iza, Lewan, super fotki, na pamiątkę do ramki :tak: dziewczyny róbcie sobie takie sesje z brzuszkami nawet jeśli domowym sposobem fajna pamiatka, ja w poprzedniej ciązy się na taką sesję zdecydowałam mamy znajomego fotografa i jest co później wspominać :tak:
zienia zgrabny brzuszek jak na bliźniaczki, oby tak do końca
Maciejka również zgrabne brzuszko no i gratuluję połowinek, teraz to wydaje się że dopiero co każda z nas dowiedziała się o ciąży :-D

a to nasza co tygodniowa fotorelacja i wystający juz po raz drugi pepek, ja z tych co dyskusja była z odstającymi :laugh2:
tc21.jpg21tc.jpg

Załączniki

• tc21.jpg
    tc21.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 75
  • 21tc.jpg
    21tc.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 81
Iza, fajna fotka , ja też myślałam że to jakiś miś jest na tym zdjęciu a nie pies:-)
Zenia to nie jest pocieszanie tylko szczera prawda, jak na bliźniaki to masz bardzo zgrabny brzuch, rzadko się taki zdarza. Uwierz mi sporo się ich naoglądałam. Przez 4 lata miałam sklep z ubraniami ciążowymi, to naprawdę dziewczyny z bliźniakami miały ogromniaste brzuchy.
Lewan fajne zdjęcia w tej sukience tak stylowo.
anula_mm widać już brzuch się zaokrąglił, faktycznie ten pępek już Ci odstaje. Mnie w ogóle nie odstawał, to chyba wszytko od budowy pępka zależy.

zenia, baardzo zgrabnie! :)
anula, piękna ciąża na 102 :) śmiesznie z wystającym pępkiem :) mój to taka czarna dziura, że nie wiem gdzie on się kończy (albo zaczyna), ciekawe jak zareaguje na wypychanie od środka :)

reklama
Do góry