reklama
anula_mm
czekając na...
Iza, Lewan, super fotki, na pamiątkę do ramki dziewczyny róbcie sobie takie sesje z brzuszkami nawet jeśli domowym sposobem fajna pamiatka, ja w poprzedniej ciązy się na taką sesję zdecydowałam mamy znajomego fotografa i jest co później wspominać
zienia zgrabny brzuszek jak na bliźniaczki, oby tak do końca
Maciejka również zgrabne brzuszko no i gratuluję połowinek, teraz to wydaje się że dopiero co każda z nas dowiedziała się o ciąży
a to nasza co tygodniowa fotorelacja i wystający juz po raz drugi pepek, ja z tych co dyskusja była z odstającymi
zienia zgrabny brzuszek jak na bliźniaczki, oby tak do końca
Maciejka również zgrabne brzuszko no i gratuluję połowinek, teraz to wydaje się że dopiero co każda z nas dowiedziała się o ciąży
a to nasza co tygodniowa fotorelacja i wystający juz po raz drugi pepek, ja z tych co dyskusja była z odstającymi
Załączniki
Iza, fajna fotka , ja też myślałam że to jakiś miś jest na tym zdjęciu a nie pies:-)
Zenia to nie jest pocieszanie tylko szczera prawda, jak na bliźniaki to masz bardzo zgrabny brzuch, rzadko się taki zdarza. Uwierz mi sporo się ich naoglądałam. Przez 4 lata miałam sklep z ubraniami ciążowymi, to naprawdę dziewczyny z bliźniakami miały ogromniaste brzuchy.
Lewan fajne zdjęcia w tej sukience tak stylowo.
anula_mm widać już brzuch się zaokrąglił, faktycznie ten pępek już Ci odstaje. Mnie w ogóle nie odstawał, to chyba wszytko od budowy pępka zależy.
Zenia to nie jest pocieszanie tylko szczera prawda, jak na bliźniaki to masz bardzo zgrabny brzuch, rzadko się taki zdarza. Uwierz mi sporo się ich naoglądałam. Przez 4 lata miałam sklep z ubraniami ciążowymi, to naprawdę dziewczyny z bliźniakami miały ogromniaste brzuchy.
Lewan fajne zdjęcia w tej sukience tak stylowo.
anula_mm widać już brzuch się zaokrąglił, faktycznie ten pępek już Ci odstaje. Mnie w ogóle nie odstawał, to chyba wszytko od budowy pępka zależy.
Maghdalena
Fanka BB :)
Maciejkaa, śliczny brzuszek, taki zgrabniutki.
Anula, no super z tym pępkiem, ciąża na 100% ))
Anula, no super z tym pępkiem, ciąża na 100% ))
dorkazz
Zaangażowana w BB
zenia, baardzo zgrabnie!
anula, piękna ciąża na 102 śmiesznie z wystającym pępkiem mój to taka czarna dziura, że nie wiem gdzie on się kończy (albo zaczyna), ciekawe jak zareaguje na wypychanie od środka
anula, piękna ciąża na 102 śmiesznie z wystającym pępkiem mój to taka czarna dziura, że nie wiem gdzie on się kończy (albo zaczyna), ciekawe jak zareaguje na wypychanie od środka
IzaVarsovie
maciejka bedzie z ciebie mama laseczka
a ja sie jaram wystajacym pepkiem Anuli !!! cuuudo heh
a ja sie jaram wystajacym pepkiem Anuli !!! cuuudo heh
marzycielka81
Maciejkaa i Anula piękne brzuszki
reklama