reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
jagoda, pisanka jak ta lala:-)dorkazz,miciurka, fajne z was brzuchatki:-) aleksandramaria , bardzo ładny brzuszek, a portki superanckie:-)domi, ty szczuplaczku, ale śliczny okrągły brzuszek:-)franek, super, a jakie nogi!:-)fibi, ty lasko!Ale zgrabna bestia:-)Izav, ty kokietko, wszystkie wcielenia twojego brzuszka są super, nawet w tym szarym sweterku. Artystyczne zdjęcie bomba! Dołączam do klubu nie książkowych mamuś z Tobą i Maghdaleną, a z muzyki to mój Wojtek uwielbia Mettalicę, tylko puszczam to skacze:-)Lewan, ​jak ślicznie! Sukienka taka piękna retro, cudnie wyglądasz!:-)

IzaV powiadasz poranek??Hehe zdjęcie świetne widziałam na fb,ale powiem ci że nam też się czasem zdarza leżeć do 13 i to z małą ona znosi wszystkie zabawki do naszego łóżka i spędzamy tak połowe dnia :-) także rzucam pomysł co byś zrobiła takie zdjęcie ale zamiast brzucha będzie Tadzio leżał :tak:
Aleksandra ale piękny brzusio!Już się go nie wyprzesz
fibi bardzo zgrabny brzusio.
Lewan po pierwsze bardzo fajne zdjęcia,super pamiątke będziesz mieć,po drugie tapeta rewelacyjna,podobają mi się takie delikatne kolory :tak:

11.jpg

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry