reklama
katherinne
Fanka BB :)
Oj, na to to jeszcze poczekamy, na razie brzuszki jeszcze płaskie - tzn. mój to chyba nigdy nie był płaski, ale wiecie, o co mi chodzi
Agata_K
ja niestety nawet przed ciążą miałam brzuch, bo jestem (nie)szczęśliwą posiadaczką małej nadwagi więc domyślam się, że swój brzuszek zobaczę dopiero za jakieś 2 miesiące (choć chciałabym widzieć go już!):-)
zaczarowana79
3*mama :-)
Ja niestety zaczynam widzieć już brzuszek, chociaż moje chłopaki stukają się w głowę jak im mówię że już mnie wypycha...:-) Ale ja tam wiem swoje, zniknęła gdzieś moja talia, spodnie zaczęły dziwnie uwierać, i ogólnie czuję się dość ociężała. Moja ginka mówiła że teraz może mnie "wydąć " szybciej bo po ostatnim synu, macica była bardzo rozciągnięta i teraz będzie widać szybciej... ale czemu tak szybko? Faktycznie w pierwszej ciąży było widać ok. 16 tygodnia, w drugiej zaczynałam z dużą wagą startową, to i brzuchol dłużej się chował, teraz jestem dość szczupła, i jakoś ten mój brzunio wystaje...Trzymajcie się dziewczyny
Zaczarowana - no to jako pierwsza nam tu sypniesz zdjęciami :-)
U mnie po światecznych przysmakach już wszystko wróciło do płaskości. Tylko tam wyżej niestety coraz bardziej się uwypukla, więc nie wiem, jak długo jeszcze dam radę się w biuście w sukienkach moich kochanych dopinać :-(
U mnie po światecznych przysmakach już wszystko wróciło do płaskości. Tylko tam wyżej niestety coraz bardziej się uwypukla, więc nie wiem, jak długo jeszcze dam radę się w biuście w sukienkach moich kochanych dopinać :-(
fibi 86
Dziewczyny a ja na razie nie mogę się pogodzić z wystającym brzuchem wiem, że nie powinno mnie to aż tak martwić a jednak. jem tyle samo co przed ciążą, a brzuch i cycki są większe wczoraj próbowałam chwilę poćwiczyć na orbitreku ale zakuło mnie lekko w podbrzuszu więc dałam sobie spokój. Chyba jednak ja będę pierwsza która wstawi zdjęcia z brzucholem
S
Sisha
Gość
Ja mam wystajacy brzuch od jakiegos tygodnia.. Wygladam troche nieetycznie. Wystajacy brzuchol i nieproporcjonalne do tego reszta ciala..
Od niedawna mam niewielkie uwypuklenie w dole podbrzusza, ale nie wiem czy to juz to czy nie to:-) Ja mam tylozgiecie, maluszek jest umiejscowiony w tyle macicy wiec konkretnego brzucha bede chyba wypatrywac za dwa miesiace.
Ja juz sie nie moge doczekac jak zaczna sie sypac nasze ciazowe brzuszki
Od niedawna mam niewielkie uwypuklenie w dole podbrzusza, ale nie wiem czy to juz to czy nie to:-) Ja mam tylozgiecie, maluszek jest umiejscowiony w tyle macicy wiec konkretnego brzucha bede chyba wypatrywac za dwa miesiace.
Ja juz sie nie moge doczekac jak zaczna sie sypac nasze ciazowe brzuszki
reklama
zaczarowana79
3*mama :-)
fibi 86, widzę że masz ten sam problem co ja... Czasem czytam o dziewczynach w 11 czy 12 tygodniu, które piszą że są jeszcze płaskie, zakładają obcisłe sukienki itp. Wiem że to jest zależne od różnych rzeczy, i każda z nas dostaje brzucha w innym czasie, ale ja też wolałabym jeszcze być bez brzuszka, jeszcze się go nanoszę, a patrząc na moje poprzednie ciąże, to na koniec mogę sobie stóp nie widzieć:-), głowa do
góry dziewczyno, damy radę, a jesteśmy na podobnym etapie ciąży...:-) sisha, z mojego doświadczenia to już to. Myślę że szybciej się doczekasz brzuszka niż myślisz... a potem to już będziesz tylko marzyć o powrocie brzuszka tego nie ciążowego. Trzymaj się cieplutko.
góry dziewczyno, damy radę, a jesteśmy na podobnym etapie ciąży...:-) sisha, z mojego doświadczenia to już to. Myślę że szybciej się doczekasz brzuszka niż myślisz... a potem to już będziesz tylko marzyć o powrocie brzuszka tego nie ciążowego. Trzymaj się cieplutko.
Ostatnia edycja: