reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków

a Marysia alergik..? jakos nie sledzilam dawno waszego watku..
no moj tez ostatnio choruje.. i tez niemal caly czas jestem z nim sama, plus jako rozrywka - studia dzienne, ale ustawiam sobie wlasnie plan tak, zeby miec tylko dwa dni w tyg. na czesc zajec bede chodzila co drugie. nie mamy co z dzieciem zrobic po prostu.
ale wpadki sa najlepsze!! moja "nowa" ciaza to tez wpadeczka :-) pure radosc i zero stresu pod tytulem - czy sie uda, czy donosze, czy zdrowe.. ja jakos w tej ciazy mam zero obaw - z Fiolem sie trzeslam o wszystko, taki byl wyczekany :-) a teraz - mega luz. zreszta nie mam kiedy o tej majowej kruszynce myslec :-) hehe. na razie nie daje mi sie specjalnie we znaki, tylko cos zmienne nastroje mam i strasznie duzo spie. moglabym caly dzien i cala noc, a wiesz, jak to z dzieckiem mozna sie wyspac :-D
no to ja sie rozpisalam dopiero ;-)

reklama
hehe wreszcie ty będziesz miała starsze dzieciątko od mojego i będziesz mi udzielać rad hehe. A znajac moje możliwości pewnie zostanę mamą lipcową hihi.
Co do Marysi to niestety jest MEGA alergikiem...... :-( Na razie już jest trochę skaza przeszła ale dalej jedziemy na Nutramigenie - dlatego nie nastawiam sie na długie cycolenie bo z Marysią wytrzymałam na diecie 5 miesięcy. Tez bym tak chciała z drugim dociągnać a potem pewnie Pepti albo Nutra. a moze ktoś na górze sie zlituje i da mi drugie dziecko niealergiczne choć nie bardzo w to wierzę. Jakoś sobie nie wyobrażam - ja na diecie, niemowlak, i rozbrykany dwulatek hehe. Dlatego nie mam już takich ambicji zeby ją/jego karmić rok jak Marysie. Ale co będzie to będzie...

PS. Fakt druga ciąża to jest jakiś taki luz psychiczny....

ojojoj, to trzymam kciuki. alergie sa wredne i paskudne. u mnie na szczescie - odpukac - bez alergii jak dotad. w ogole nikt w rodzinie nie byl alergikiem. kiedys moze mialam atopowe zapalenie skory - ale to w wieku ok. 10 lat przez dwa, trzy lata. ale lekkie bardzo. wystarczylo tylko odpowiednio nawilzac skore. dotad mam bardzo sucha, ale juz nie tak, jak kiedys :-)
mam nadzieje,ze to ominie moje dzieciaki :-)

ja tym razem bardzo chce dziewczynke, ale cos mi niestety podszeptuje, ze bedze Lucyferek nowy ;-) hehe, pozyjemy, zobaczymy. ;-)

fiu, fiu... ..aenye masz już co eksponować :tak: piękny brzuszek. U mnie już też troszkę widać, choć przy pierwszej ciąży nic a nic na tym etapie.

Mój brzuszek w 12 tygodniu,
pict2238bd6.jpg

No to ja tez dorzucę apartemenick mojego puchaciątka choc Iwonko przy Twoim brzusiu wygląda jak kawalerka ;-) no i napewno nie jest tak slicznie wyeksponowany ale cosik widać :tak::tak:a i to są zdjęcia robinoe dzisiaj czyli według USG 11 t 1 d

Załączniki

• apartamencik .JPG
    apartamencik .JPG
    315,4 KB · Wyświetleń: 64
  • apartamenick bis.JPG
    apartamenick bis.JPG
    239,2 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Puchatko,napewno jest ciut wiekszy te twoje mieszkanko dla Puchciatka jakbys spodnie rozpiela.No a moj naprawde duzy,sama sie dziwie ale to napewno dlatego ze to drugie dziecko i mam go juz dobrze rozciagnietego wiec teraz rosnie i rosnie oby nie za duzo bo nie bede miala kurtki na zime :( ;)

Do góry