reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

reklama
aniwar - no raczej myslałam o fotografowaniu "pełnych domków", takie pustki potem to już lepiej nie fotografować, potem to już dzidziusia będziemy uwieczniać na zdjeciach :-)

Tak, tak ja wiem, po co puste brzuszki fotografować ale nawet jakby ktos chciał, to chyba nie zdecyduje sie na sesje takie flaczka;-)

ano pewnie nie :-( ta pustka po porodzie napewno dziwnie się będziemy czuły i wisząca skóra,,, ale dzidziuś jego widok i to że możemy go przytulić przycmi pewnie te inne smutne kwestie :-)

biała - (...)
Ale brzusio faktycznie sexi - przy Tomku też taki miałaś?
tez miałam nieduzy.. ale teraz zdecydowanie mam mniejszy .. coprawda termin porodu Tomka był o 2 tyg wczesniej niz teraz Kuby... ale i z kilogramami byłam wtedy w sumie na +10 a teraz jestem dopiero na +5 .. tyle ze cyce to mi po Tomku zostały w F...
..my z m jak idziemy to ja mam brzucha i chód kaczy i on ma tylko brzuch .. wiec ida dwa brzuchacze.
:)

30102010184.jpgA to MY... - 10tyg. przed rozwiązaniem :)

reklama
Do góry