reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

Dzięki wielkie, ale wszyscy mi mówią że trochę muszę schuść mam mam nadwagę. No i problem mam z rozmiarem bo noszę 44 -46, a wiadomo większość sklepów normalnie ma rozmiarówki do 44, a już nie wspomnę, że ciucha targowego nie kupię bo to wszystko małe :(

to ja mam tak z biustonoszami nosze F a innych firm to nawet G ... no i niestety jak zakupy to tylko w hurtowni bielizny bo w sklepach to nie ma na mnie rozmiaru a jak jest to nawet moja babcia by se takiego stanika niekupiła ( jak mozna to nazwac stanik ) a drugi problem to zakup kompletu

reklama
Sic ja tez nie widze tej nadwagi. Nie żeby tu słodzić, ale na serio, figurka jak ta lala. Bial_a u Ciebie tez na razie brzuszka nie widać za dużego :)

Dzięki wielkie, ale wszyscy mi mówią że trochę muszę schuść mam mam nadwagę. No i problem mam z rozmiarem bo noszę 44 -46, a wiadomo większość sklepów normalnie ma rozmiarówki do 44, a już nie wspomnę, że ciucha targowego nie kupię bo to wszystko małe :(
az mi sie wierzyc nie chce ze masz rozm 44/46 ;) ja przy wadze 93 jak pisalam wchodzilam juz w42 (fajne ciuszki kupisz i nie drogo w cubusie- wejdziesz spokojnie w r. L lub XL-max) dla mnie xl byly za duze, a teraz na ciaze ok.. DSCF0041.JPGa tu udowadniam ze jestem duzo wieksza od ciebie a waga 97 na tym zdjeciu (zjechalam z 147) i majac 147 stawy mnie nie bolalay tak jak przy 80kg. jak wwazylam mniej mialam problemy z kolanami, operacje itd..

Dziewczyny ciąża napewno doświadcza Nasze figury, ale naprawdę to co przyjmiecie w ciązy zrzucicie, mam mase koleżanek każda zrzuciła po urodzeniu podczas karmienia i zajmowania się dzieckiem, ale.... co ważne !!! potem po zrzuceniu przytyły i tu trzeba uważać, żeby się nie objadać po schudnięciu bo efekt jojo gwarantowany :-/

uwierzcie moja obecna waga mnie przeraża, ale wiem że to co mnie przeraza dla innych jest oznaką że jestem jeszcze szczupła i nie mam się co martwić, kazda z nas jest inna, ma inna psychikę, od innej wagi stratowała, ale napewno każdej z nas życze by wróciła do swojej wagi jaka kolwiek ona nie była:)

Brzuszki macie sliczne :) nie wiem jak z czasem bedę mieć w najbliższych dniach ale wstawie swój brzusio napewno:)

blondi masz rację z tym zrzuceniem wagi, bo też mam dużo koleżanek które po ciąży są szczuplejsze niż przed:) Ale niestety mam też koleżanki, które po ciąży trochę zeszły z wagii i póki co nie doszly do swojej wagi z przed ciąży. Mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie:/ ale niestety mam tendencje do tycia....gorzej ze zrzuceniem. Ale to nie czas żeby się martwić takimi rzeczami:) najważniejsze jest zdrowie dziecka:)

sic na dzien dzisiejszy ja jestem gabaryt XXXL na naszym forum;):) r. 48 nosze, niestety, ale sumienie mam czyste nie obzeram sie wiec wiem ze to nie moja zasluga takiego skoku wagi!!!

reklama
Do góry