reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

A o to moj brzuszek..

Obraz 001.jpg

reklama
weronika87 - elegancki domek rośnie dla maluszka :) Gratulacje dla pierwszej styczniówki, która pochwaliła się rosnącym brzuszkiem :)

A ja miałam pierwszą cyfrówkę jak zaszlam z Nicole 8 lat temu, na raty wzięliśmy pamiętam a foty beznadziejne robiła. Foty z Magdą są już robione profesjonalnym Olympusem.

Więc tak:
Z Nicole:
6 miesiąc
Zobacz załącznik 254277Zobacz załącznik 254276
9 miesiąc
Zobacz załącznik 254275
Nicole ma 1 miesiąc
Zobacz załącznik 254274

Teraz Magdy:
4 miesiąc
Zobacz załącznik 254279
7 miesiąc
Zobacz załącznik 254282
9 miesiąc
Zobacz załącznik 254281
Po terminie, czekamy...
Zobacz załącznik 254278
Magda ma 4 dni :)
Zobacz załącznik 254280
Magda kończy tydzień
Zobacz załącznik 254283

żabka - piękny ten gigant, nic dziwnego że taki miałaś jak taka duża dzidzia, moja Magda miała 4380 i też miałam co przed sobą nosić, widać na fotach :)
fajne fotki i widze ze jednak to prawda ze z 2 dzieckiem szybciej widac brzuszek i jest wiekszy :-) ja juz sie niemoge doczekac az sie zaokragli :tak:
sliczny juz sie stozek zrobil :-) kto by pomyslal ze tak szybko widac u mnie z corcia to dopiero w 4 miesiacu zala byc widac fajnie ze pierwsza stycznioweczka sie odwazyla :tak:

no dziewczyny ładne miałyście brzuszki!
ja przy pierwszej ciąży przytyłam 15 kg a brzuszek pokazał mi się w 4 miesiącu.
ja jestem też jedną z tych co ważą troszkę więcej. ważyłam 65kg i doszłam do 80kg.
teraz czuję że brzuszek rośnie mi szybciej. na początku ważyłam 68 a teraz już 72 i jestem przerażona:szok:

Powiedzcie czy ginekolog z NFZ również daje zdjęcia i czy w badaniu może uczestniczyć mąż. Ja do tej pory chodziłam prywatnie, ale stwierdziłam, że jeśli jest wszystko ok, to szkoda wydawać na to kasę i na razie pójdę zobaczyć jak wygląda wizyta u lekarza państwowego.
tak daje u nas ponoc mozna miec nagrane na plyte jak sie wezmie :-) a na nfz ma sie tylko 3 usg przez cala ciaze ale fakt nic sie nieplaci

kobietki piekne fasoleczki ja moje usg bede miala dopiero w lipcu :-(

reklama
Do góry