reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

reklama
Jejku, przepraszam, że wczoraj nic nie napisałam ale byłam padnięta i poszłam szybciutko spać. Niesamowite to uczucie zobaczyć takie malutkie, bijące serduszko.... :D Ja jak przyszłam do domu to się poryczałam. Ze szczęścia oczywiście. Mój groszek ma 10,9mm a poniżej jest jego druga fotka :)

Ostatnia edycja:
Powiedzcie czy ginekolog z NFZ również daje zdjęcia i czy w badaniu może uczestniczyć mąż. Ja do tej pory chodziłam prywatnie, ale stwierdziłam, że jeśli jest wszystko ok, to szkoda wydawać na to kasę i na razie pójdę zobaczyć jak wygląda wizyta u lekarza państwowego.

Ja wczoraj byłam na wizycie na NFZ i dostałam zdjęcie swojego Maluszka nawet nie musiałam prosić bo sama pani doktor mi dała:-)
A na wizytę z M też się wybieram ale dopiero jak będę miała robione przez brzuch;-)
Zapytam o to swoją gin czy mogę go wziąć
A to moje Maleństwo z wczoraj 6t2d
skanuj0001.jpg

Ja z poprzednimi chodziłam do prywatnego gabinetu który miał umowę z NFZ i jest to świetny lekarz od USG, daje fotki bez gadania i opis. Moja siostra natomiast w zeszłym roku poszła do niego dodatkowo prywatnie bo nie było widać płci na poprzednich badaniach a ona taka niecierpliwa była i za 70 pln zrobił jej USG i nagrał na płytę. Fajnie, może też na coś takiego się skuszę bo z NFZ to płyt nie nagrywa tylko foty daje...

A przy badaniach zawsze był mój mąż a przy drugiej także córeczka, teraz będziemy chodzić cała rodzinką :)))

kochane niema jeszcze zadnych brzuszkow to ja wkleje moj z poprzedniej ciazy :-) moze inne sie osmiela to moj brzusio w 8 miesiacu fotka zrobiona zwyklym kliszowym aparatem bo wtedy jeszcze niemialam cyfrowki :-)

Uploaded with ImageShack.us

no gigant hihihi a to byl 8 miesiac do porodu szlam z troszke wiekszym wszyscy mi wmawiali blizniaki :-D nawet gin jak mnie zobaczyl na porodowce zapytal czy blizniaki a jak powiedzialam ze 1 to wyslala mnie na usg jeszcze bo stwierdzil ze dzidzia bedzie duza i pewnie konieczna bedzie cesarka i mala miala 4330 wagi :-) ciekawa jestem jaki teraz bede miala teraz oczywiscie bede robila wiecej fotek bo mam cyfrowke juz :-)

reklama
A ja miałam pierwszą cyfrówkę jak zaszlam z Nicole 8 lat temu, na raty wzięliśmy pamiętam a foty beznadziejne robiła. Foty z Magdą są już robione profesjonalnym Olympusem.

Więc tak:
Z Nicole:
6 miesiąc
6 miesiąc Nicole.jpg6 miesiąc z Nicole.jpg
9 miesiąc
9 miesiąc Nicole.jpg
Nicole ma 1 miesiąc
Mała Nicole.jpg

Teraz Magdy:
4 miesiąc
4 miesiąc Magda.jpg
7 miesiąc
7 miesiąc Magda.jpg
9 miesiąc
9 miesiąc Magda.jpg
Po terminie, czekamy...
Termin minął - czekamy.jpg
Magda ma 4 dni :)
4 dniowa Magda.jpg
Magda kończy tydzień
Magda ma tydzień.jpg

żabka - piękny ten gigant, nic dziwnego że taki miałaś jak taka duża dzidzia, moja Magda miała 4380 i też miałam co przed sobą nosić, widać na fotach :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry