reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

Dziewczyny no brzuszku są przefantastyczne i jakie już widoczne:-D:-D:-D Wogóle jak ten czas szybko leci...niedawno nic nie było widać, a teraz już takie fajniusie są:-D:-D:-D

reklama
Cudowne zdjęcia i bardzo się ciesze, że wszystko jest dobrze:tak::-D:-D No i jaką synuś potem będzie miał pamiatke z tego drugiego zdjęcia hihi:-D

No i wogóle coś u nas dużo chłopaczków:-D:-D

ulalaaaa co za nogi:-D:-D:-D i co za cudny pomysł na zdjęcia....brzusio wygląda wprost uroczo...ajjjjj strasznie mi sie podobają:-D:-D:-D:-D
Co zdjęcie to piękniejsze:tak::tak::tak::-D:-D Normalnie wybiore sie do Ciebie na sesje:cool2::-D Cudeńka nam tutaj ze swoim brzusiem tworzysz:rolleyes::-D:-D

a tam niewiele widać...ważne, że wiadomo o co chodzi;-):-D No, a te nagranie to już wogóle coś wspaniałego...ja mam nadziej, że przy tym usg genetycznym uda nam sie dostać;-)

Ja bym wolała aby ten wątek był na zamknietym forum i tam nie będziemy czuły takiego skrępowania. Ale na dobry początek wrzucę swój brzusio, koniec 19tc
na zamknietym jest temat do zdjec brzuszkow a tu mozemy wklejac fotki bez twarzy wiec i bez skrepowania :-)

dammquell piekne fotki ja bym juz takich sobie niemogla zrobic bo mam sloneczko z roztepow na brzuszku ty masz ladniutka skorke :-) ja sobie fotki pykam tylko w ciuchach :-)

reklama
Ej, żabcia - na tym polega magia zdjęć. Ja co prawda mam brzuszek gładki i okrąglutki jak piłeczka ale na tej nodze której nie widać paskudne żylaki. Zdjęcia robi się tak by ukryć mankamenty - a pokazać to co najpiękniejsze :) A pewnie karolciu - zapraszam na sesję - robienie zdjęć samej sobie jest męczące. Nie mogę się już doczekać dzidziusia - dopiero wpadnę w fotograficzny szał i biedne to moje dziecko.

Do góry