reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

reklama
DSCF0355.jpgDSCF0356 - Kopia.JPG na pierwszej fotce twarzyczka+ rączka(lewa) a na drugiej dowód meskosci- leży rozkrakiem (dopiero pod koniec badania troszke pokazal) no i najwazniejsze!- w normie rozwojowej!!!!

Ja bym wolała aby ten wątek był na zamknietym forum i tam nie będziemy czuły takiego skrępowania. Ale na dobry początek wrzucę swój brzusio, koniec 19tc

Załączniki

• DSC00805.jpg
    DSC00805.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC00795.jpg
    DSC00795.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 42
Ja bym wolała aby ten wątek był na zamknietym forum i tam nie będziemy czuły takiego skrępowania. Ale na dobry początek wrzucę swój brzusio, koniec 19tc
na zamkniętym możemy sobie dodawać bez żadnego skrępowania jakie zdjęcia chcemy - tu tylko same brzuszki :)
Też już brzusie ładnie się zaokrąglają :)

reklama
ale śliczne brzuszki!!! :-)

damqelle - fajne zdjęcia, super pomysły - podpatrzę trochę, bo koło 32-34tc planuję jakąś sesję, siostra mi zrobi, albo nam z m. :-) i może z Jasiem też, zobaczymy :-) na razie zbieramy pomysły

a co do wielkości brzuszka to u mnie zależy w co się u biorę.
w niektórych ubraniach widać jakbym była już w bardzo zaawansowanej ciąży - i w te się ubiieram do sklepu i wszędzie indziej, gdzie mi przyjdzie postać w kolejce ;-) :-D (żart oczywiście)
a czasami jak się ubiorę to wogóle nie widac że jestem w ciąży i wogóle w miare szczupło wyglądam

Do góry