reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia nasze i naszych brzuszków :)

Dziewczyny ślicznie wyglądają Wasze brzuszki. Ja cały czas nie mogę się zebrać do zdjęcia :zawstydzona/y:
Postaram się nadrobić zaległości, a rośniemy ostatnio w bardzo szybkim tempie ... :tak:

reklama
I ja pokarzę mój brzuszek,niestety mój nie wygląda a typowo ciążowy,a jakbym po prostu była grubsza:no:Poszło mi bardzo w boki i plecy,ale to pewnie od ilości słodkiego jaką pochłaniam. 632 004.jpg
Spoko będziemy się na wzajem motywować po porodzie.

myszka2829 super brzuszek :-D
ankzoc kochana gdzie Ty schowałaś swój skarb:biggrin2:??? na bank pod serduszkiem bo w brzusiu pustki :-Dmamakruszynki słodki brzusio :tak:Ty to jesteś prawdziwa Kruszyna :-D

dziękuję kochane za miłe słowa u mnie to tak nie do końca hihihi bo mi trochę w biodra poszło ;-) także nie taka modelka ze mnie hihihi :-D i w cycki (a tu się wcale nie gniewam)

No obie myszki przodują:-D

ankzoc- moje cyce już mogłby przestać rosnąć, przed ciążą miałam F, teraz H, a podobno jak przyjdzie mleko, to jeszcze urosną:baffled: Jak powiedziałam mojemu M, że teraz kupiłam H to poiedział, a to jest taki romiar, bo myślalem, że tylko do G:-D:-D

to niesamowite jak nasze brzuszki sie roznia:)) jedne sa bardzo pokazne inne malusienkie:) ale wszystkie piekne!:)

, wrzuce moze jutro zdjecie mojego brzucha:D

reklama
Do góry