reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia nasze i naszych brzuszków :)

reklama
dotkass, smile, myszka, klaudia ale miałyście brzuszki!!!!! Naprawdę suuuuuper, pewnie było ciężko, ale teraz miło się wspomina

Najbardziej mi się podoba porównanie white i myszki, niby ten sam tydzień a różnica kolosalna!!! (wiem, że jest różnica pierwsza a druga ciąża, ale dalej aż ciężko uwierzyć)

aaaa19 też już widać że w ciąży, taki słodziachny mały brzuszek:)

Ja w ciąży przytyłam 30kg - co widac na zdjęciu wcześniej wklejonym^^. Na brzuchu nie mam ani jednego rozstępu. Na udzie coś mi wyskoczyło, ale to chyba przez to, że praktycznie tam się nie smarowałam, a cały tłuszcz mi właśnie w uda poszedł.
Teoria z wysportowaniem i brakiem rozstępów mi sie wydaje sensowna. Ja prawie 10 lat tańczyłam disco-dance i zawsze figura była nienaganna. Do tego zawsze się smarowałam balsamami żeby suchej skory nie mieć. Tylko te uda zawsze omijałam, bo ciężko było rano spodnie założyć :p

dotka, super :-)
brzuszek jak na chlopca ;-)
no właśnie mało dziewczynkowy niestety ten brzunio, ale w dupkę też mi nieźle poszło, więc szansa jest całe 50/50 :-D a tak dla porównania, to z Ami miałam taki w 18 tyg. i 3 dniu, więc tylko 2 dni różnicy, też jeszcze nie był tak rozlany 18 tyg 3 dni.jpg

reklama
Do góry