reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia nasze i naszych brzuszków :)

reklama
oliwka ja z wiki przytylam ok 17 kg, startowa 52, koncowa 69.... :szok:
kruczka, no nie wiem jak to jest z tymi rozstepami, u mnie w rodzinie mam je tylko ja i siostra cioteczna, nasze mamy nie, ciotki nie, babcie nie, pozostale siosty tez nie.... wiec nie wiem.... ja sie smarowalam (nieregularnie ale zawsze, moja sis wogole) to tez jest zalezne od tego jak szybko tyjesz.... mi bardzo brzuch urosl, skora byla mega naciagnieta, napewno i to sie przyczynilo do tego.... ale nie ma co sie nastawiac, moze bedzie dobrze :-)

Oliwka, już pisałam...szur, szur, szur...hehehe, nie no w sumie najgorsze było zakładanie skarpetek, wstawanie, i zakładanie butów, dlatego pod koniec już wkładałam tylko takie wsuwane, do których nie trzeba było się schylać :-D

ja sama nie wiem, pewnie komicznie wygladalam, jak kaczucha :-D hehehe :-)
:-D:-D:-D ja też i tak jak Ty jestem niska, bo mam 160 cm, a przed dzień porodu ważyłam 90 kg :tak: na szczęście rozstępów na brzuniu brak, jedynie niewielkie, prawie nie widoczne z boku prawego nad biodrem ;-)

a ja własnie słyszałam (i wiele osób z mojego otoczenia potwierdza regułę) że w większości przypadków rozstępy wychodzą osobą własnie grubszym niż tym chudzinom,
mi rozstępy nie wyszły, mam nadzieje ze nie bede miec teraz :p jakoś szczególnie nie dbam o to tylko smaruje oliwką :p

czy pobije was wszystkie jak napisze ze w dniu porodu ważyłam 55 kg hahahahah :D

aaaa ale superaśne brzucholki z poprzednich ciąży :-)

i oczywiście teraz malutkie brzusie też cudowne :-)

ja się wam też pokaże dokładnie 1dzień przed porodem. Sorrki za niewyjściowy wygląd :-D:-D P1030488.jpg

dotka, no skarpetki, bielizna i buty byly masakra ;-)
krolewna, ja zawsze bylam szczupla wiec obalam to ze maja je osoby pulchniejsze ;-)
klaudia, ja mialas wysoko ten swoj brzuszek :-)

Ostatnia edycja:
krolewna, to chyba nie chodzi o tusze, a raczej o elastyczność skóry, z reguły osoby chudsze mają skórę bardziej elastyczną, bo są w ruchu, ćwiczą itp (na logikę osoby otyłe raczej nie), ja do chudzinek nie należę, może nie należałam (ważyłam 47 kg w szkole średniej, później moja waga wahała się między 55-60 kg, ale tłuszczu nie było można wychwycić na mnie), ale dużo ćwiczyłam zanim zaszłam w pierwszą ciążę, mam skórę elastyczną, więc ten jeden rozstępik którego nie widać uznaję, za moją przypominajkę jednego z najszczęśliwszych momentów mojego życia :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry