reklama
myszka_1405
Fanka BB :)
oliwka ja z wiki przytylam ok 17 kg, startowa 52, koncowa 69....
kruczka, no nie wiem jak to jest z tymi rozstepami, u mnie w rodzinie mam je tylko ja i siostra cioteczna, nasze mamy nie, ciotki nie, babcie nie, pozostale siosty tez nie.... wiec nie wiem.... ja sie smarowalam (nieregularnie ale zawsze, moja sis wogole) to tez jest zalezne od tego jak szybko tyjesz.... mi bardzo brzuch urosl, skora byla mega naciagnieta, napewno i to sie przyczynilo do tego.... ale nie ma co sie nastawiac, moze bedzie dobrze :-)
kruczka, no nie wiem jak to jest z tymi rozstepami, u mnie w rodzinie mam je tylko ja i siostra cioteczna, nasze mamy nie, ciotki nie, babcie nie, pozostale siosty tez nie.... wiec nie wiem.... ja sie smarowalam (nieregularnie ale zawsze, moja sis wogole) to tez jest zalezne od tego jak szybko tyjesz.... mi bardzo brzuch urosl, skora byla mega naciagnieta, napewno i to sie przyczynilo do tego.... ale nie ma co sie nastawiac, moze bedzie dobrze :-)
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Oliwka, już pisałam...szur, szur, szur...hehehe, nie no w sumie najgorsze było zakładanie skarpetek, wstawanie, i zakładanie butów, dlatego pod koniec już wkładałam tylko takie wsuwane, do których nie trzeba było się schylać
ja też i tak jak Ty jestem niska, bo mam 160 cm, a przed dzień porodu ważyłam 90 kg na szczęście rozstępów na brzuniu brak, jedynie niewielkie, prawie nie widoczne z boku prawego nad biodrem ;-)ja sama nie wiem, pewnie komicznie wygladalam, jak kaczucha hehehe :-)
K
krolewnazmarcepana
Gość
a ja własnie słyszałam (i wiele osób z mojego otoczenia potwierdza regułę) że w większości przypadków rozstępy wychodzą osobą własnie grubszym niż tym chudzinom,
mi rozstępy nie wyszły, mam nadzieje ze nie bede miec teraz jakoś szczególnie nie dbam o to tylko smaruje oliwką
czy pobije was wszystkie jak napisze ze w dniu porodu ważyłam 55 kg hahahahah
mi rozstępy nie wyszły, mam nadzieje ze nie bede miec teraz jakoś szczególnie nie dbam o to tylko smaruje oliwką
czy pobije was wszystkie jak napisze ze w dniu porodu ważyłam 55 kg hahahahah
klaudia011
myszka_1405
dotka, no skarpetki, bielizna i buty byly masakra ;-)
krolewna, ja zawsze bylam szczupla wiec obalam to ze maja je osoby pulchniejsze ;-)
klaudia, ja mialas wysoko ten swoj brzuszek :-)
krolewna, ja zawsze bylam szczupla wiec obalam to ze maja je osoby pulchniejsze ;-)
klaudia, ja mialas wysoko ten swoj brzuszek :-)
Ostatnia edycja:
Dotkass
krolewna, to chyba nie chodzi o tusze, a raczej o elastyczność skóry, z reguły osoby chudsze mają skórę bardziej elastyczną, bo są w ruchu, ćwiczą itp (na logikę osoby otyłe raczej nie), ja do chudzinek nie należę, może nie należałam (ważyłam 47 kg w szkole średniej, później moja waga wahała się między 55-60 kg, ale tłuszczu nie było można wychwycić na mnie), ale dużo ćwiczyłam zanim zaszłam w pierwszą ciążę, mam skórę elastyczną, więc ten jeden rozstępik którego nie widać uznaję, za moją przypominajkę jednego z najszczęśliwszych momentów mojego życia
Ostatnia edycja:
Dotkass
no dokładnie, mój przed porodem już na kolanach kładłam jak siedziałam ;-)klaudia, ja mialas wysoko ten swoj brzuszek :-)
klaudia011
nooo właśnie niestety miałam go wysoko....skubaniec nie chciał opaść. i wody odejść nie chciały...no Armagedon hehe
reklama
Dotkass
ja miałam nisko, a wody i tak same nie odeszły, tak więc reguły nie ma...musili mi przebijać cho.lernie twardy pęcherz ;-)nooo właśnie niestety miałam go wysoko....skubaniec nie chciał opaść. i wody odejść nie chciały...no Armagedon hehe