reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
Marysia wzoraj zobaczyła kamizelkę Szymka i błagała żeby jej ubrać teraz, zaraz, natychmiast... zaczyna się podbieranie ciuchów u dzieci;-) zestaw kolorystyczny powala, aż mnie w oczy paliło:-D Marysia dość stanowczo oznajmiła, że bluzki nie zmieni:)
a przy okazji mój cudowny balkon wymagający natychmiastowego remontu...

samsung 010.jpgsamsung 013.jpgsamsung 014.jpgsamsung 017.jpgsamsung 019.jpg

Załączniki

• samsung 010.jpg
    samsung 010.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 53
  • samsung 013.jpg
    samsung 013.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 53
  • samsung 014.jpg
    samsung 014.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 52
  • samsung 017.jpg
    samsung 017.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 50
  • samsung 019.jpg
    samsung 019.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 54
Traschka - bym powiedziała, że w stylu Desigual ;-) To jest obecny Szymkowy rozmiar.... ? :szok: Kształt balkonu ciekawy ale chyba mało poręczny ...?

forever w sensie, że są te zaokragleni na balkonie? No faktycznie, połozenie drewnianej podłogi bedzie nie lada wyczynem, ale jakoś damy radę:) A co do funkcjonalności to jest genialny. Bardzo długi, można grać w piłkę, jeździć na rowerze itp. A na koncu rozszerzenie w sam raz na kwiatki, siedzonko i grilla (elektrycznego:)

A rozmiar kamizelki to 68 z metki, ale jak widać jest troszke większa. Szymek nosi ogonie 68 ale chyba w tej kamizelce by się utopił, jeszcze nie mierzyłam.

reklama
Do góry