reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Doris Julcia ma śliczne kosmyki.

Kati ale Mati wydoroślał :) a po ścięciu włosków zupełnie inna buzia :)

Andariel super impreza! Pomysł ze zdjęciami tu i ówdzie ekstra! i całkiem przyjemne to Wasze mieszkanko :)

reklama
Madzioolka zgadzam się z kati dama z Majeczki a dokładnie fioletowa dama;-) no i ma prześliczny uśmiech:tak:
kati Mati absolutnie łobuzersko (ale pozytywnie) wygląda w czapie - suuuper:tak: no i Ty świetnie wyglądasz:-p
andariel fajnie się zgraliście koszulami z Leo:tak: Ninka w tej cudnej opasce! bardzo mi się podoba dekoracja z 'dwójką' - moje 2 urodziny i fotki:tak: no i muszę to napisać... jaka Ty śliczna Jesteś!:-)

oj martadelko:zawstydzona/y:no coś Ty...

jeszcze kilka z ostatnich dni, robione komórką:
Zdjęcie0743.jpgna boisku.jpgZdjęcie0701.jpgZdjęcie0707.jpgZdjęcie0714.jpgZdjęcie0726.jpgZdjęcie0734.jpgZdjęcie0740.jpgZdjęcie0712.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0743.jpg
    Zdjęcie0743.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 54
  • na boisku.jpg
    na boisku.jpg
    59,1 KB · Wyświetleń: 52
  • Zdjęcie0701.jpg
    Zdjęcie0701.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 49
  • Zdjęcie0707.jpg
    Zdjęcie0707.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 46
  • Zdjęcie0714.jpg
    Zdjęcie0714.jpg
    52 KB · Wyświetleń: 53
  • Zdjęcie0726.jpg
    Zdjęcie0726.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 54
  • Zdjęcie0734.jpg
    Zdjęcie0734.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 49
  • Zdjęcie0740.jpg
    Zdjęcie0740.jpg
    54,7 KB · Wyświetleń: 50
  • Zdjęcie0712.jpg
    Zdjęcie0712.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 49
Ninka ma świetne kaloszki, ja Emi kupiłam czarne w ... czaszki:-p niech mi któraś tylko napisze, że mało dziewczęce:-D a tak na poważnie w kilku sklepach byliśmy i z rozm 23 tylko takie były;-) i Leo jak fajnie w okularkach wygląda! andariel a kiedy kupiłaś Nince hulajnogę? bo Emi na podwórku strasznie się rwie właśnie do hulajnogi

Martadelko - no to ekstra kaloszki masz! Pokażesz? Ja bym chciała dla dzieci czarne w czachy, ale dotąd nie widziałam.
Co do hulajnogi, to Ninka ma swoją od roku (czyli ok.3 lata miała gdy ją dostała), ale np. Leo już teraz spokojnie na niej jeździ, więc proponuję podjechać z Emi do sklepu, gdzie taki sprzęt można poprzymierzać:tak:a Ninka miała mieć rower, ale na biegowy była już za duża, a na takim z doczepianymi kółkami wcale nie chciała jechać, od razu przykleiła się do różowej:-phulajnogi:-D

andariel kaloszki wklejam w odpowiednim wątku:tak: to pomyślimy o hulajnodze może na urodzinowe 2-latka:-) na pewno będzie domek dla lalek:-) Emi pewnie by spała z hulajnogą w hello kitty:sorry2::-D

Andariel - znajome pewne gadżety ;-)
Martadelka - kalosze w czaszki to ja swego czasu we Flo widziałam...:-p
Madzioolka - jaki fotelik macie ?

wekendowo
DSC_0393.jpgDSC_0454.jpgDSC_0461.jpgDSC_0520.jpg

ps. jedna fotka nieocenzurowana...:laugh2:

Załączniki

• DSC_0393.jpg
    DSC_0393.jpg
    56,9 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_0454.jpg
    DSC_0454.jpg