reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Madzioolka, Martadelka - namierzyłam na Allegro i się zakochałam... ;-)
andariel
mama super dwójki :]
Ha ha ha, ale śmieszne okularki
a Krysi się podobają?
Julcia ma bardzo miły uśmiech
Madzioolka - też lubię buffki rękawkowe u dziewczynek.

Julcia ma bardzo miły uśmiech

mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
Załączniki
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
MamoM ale macie kawał działki! jest gdzie pobiegać 
Moja Maja też zapałała miłością wilką do swojego trójkołowca i teraz na dwór bez niego nie wychodzi. Zdjęłam Jej juz ta obręcz bo strasznie uciążliwa była we wsiadaniu iwysiadaniu a Maja jak siądzie to ani drgnie więc przypinać Jej nie musze, nie zejdzie po dobroci
Moja Maja też zapałała miłością wilką do swojego trójkołowca i teraz na dwór bez niego nie wychodzi. Zdjęłam Jej juz ta obręcz bo strasznie uciążliwa była we wsiadaniu iwysiadaniu a Maja jak siądzie to ani drgnie więc przypinać Jej nie musze, nie zejdzie po dobroci
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
Madzioolka no jest gdzie biegac, działka ma 800m2 z czego praktycznie połowa zajmuje dom i częśc z przodu do ogrodzenia (gdzie z załozenia kiedys cos bedzie posadzone), ale i tak z tyłu jest jeszcze druga połowa czyli jakies 400m2 wiec jest gdzie szalec ale i o co dbac i przy czym chodzic 
a co do rowerka to Mati tez grzecznie siedzi, sam zapina sobie tą obręcz, ale rozpiąc jeszcze nie może, choc pracuje nad tym

a co do rowerka to Mati tez grzecznie siedzi, sam zapina sobie tą obręcz, ale rozpiąc jeszcze nie może, choc pracuje nad tym
Ostatnia edycja:
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Załączniki
Ostatnia edycja:
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Asinka rozpłynęłam się - cudnie!!!!!
traschka
Mama Marysi
Asinka wow, jaka Ninka silna! Szymuś się tak podnosi teraz
oboje cudowni, Tymek to super brat!
MamoM Marysia dała by się pokroić za taki plac zabaw
) Super macie, szczerze zazdroszczę. A Mati już taki duży...
Ironia a dlaczego nie mogłabym robić elektrycznego grilla na balkonie? To tak jakbym gotowała w kuchni przy otwartym oknie
Doris Julka absolutnie cudowna! Ona taka roześmiana jest, sliczna dziewczyna. kolejna w domu
forever okulary bombowe! A Krysia wydaje się na zdjęciu bardzo duża

MamoM Marysia dała by się pokroić za taki plac zabaw
Ironia a dlaczego nie mogłabym robić elektrycznego grilla na balkonie? To tak jakbym gotowała w kuchni przy otwartym oknie
Doris Julka absolutnie cudowna! Ona taka roześmiana jest, sliczna dziewczyna. kolejna w domu
forever okulary bombowe! A Krysia wydaje się na zdjęciu bardzo duża
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Andariel - Młoda b. lubi te - bo jeszcze w użyciu zewnętrznym są drugie nieco mniejsze - okularki, mówi na nie "oci" 
Mama MATIEGO - plac zabaw wypasiony no i jest gdzie biegać ;-)B. ciekawy T-shirt na "rowerowych" fotkach
Asinka85 - Ninka nieustająco "miniasta" i te włosy...

Mama MATIEGO - plac zabaw wypasiony no i jest gdzie biegać ;-)B. ciekawy T-shirt na "rowerowych" fotkach
Asinka85 - Ninka nieustająco "miniasta" i te włosy...

Podziel się: