reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Madzioolka, Martadelka - namierzyłam na Allegro i się zakochałam... ;-)
andariel
mama super dwójki :]
Ha ha ha, ale śmieszne okularki a Krysi się podobają?
Julcia ma bardzo miły uśmiechMadzioolka - też lubię buffki rękawkowe u dziewczynek.
Julcia ma bardzo miły uśmiechMadzioolka - też lubię buffki rękawkowe u dziewczynek.
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
Załączniki
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
MamoM ale macie kawał działki! jest gdzie pobiegać
Moja Maja też zapałała miłością wilką do swojego trójkołowca i teraz na dwór bez niego nie wychodzi. Zdjęłam Jej juz ta obręcz bo strasznie uciążliwa była we wsiadaniu iwysiadaniu a Maja jak siądzie to ani drgnie więc przypinać Jej nie musze, nie zejdzie po dobroci
Moja Maja też zapałała miłością wilką do swojego trójkołowca i teraz na dwór bez niego nie wychodzi. Zdjęłam Jej juz ta obręcz bo strasznie uciążliwa była we wsiadaniu iwysiadaniu a Maja jak siądzie to ani drgnie więc przypinać Jej nie musze, nie zejdzie po dobroci
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
Madzioolka no jest gdzie biegac, działka ma 800m2 z czego praktycznie połowa zajmuje dom i częśc z przodu do ogrodzenia (gdzie z załozenia kiedys cos bedzie posadzone), ale i tak z tyłu jest jeszcze druga połowa czyli jakies 400m2 wiec jest gdzie szalec ale i o co dbac i przy czym chodzic
a co do rowerka to Mati tez grzecznie siedzi, sam zapina sobie tą obręcz, ale rozpiąc jeszcze nie może, choc pracuje nad tym
a co do rowerka to Mati tez grzecznie siedzi, sam zapina sobie tą obręcz, ale rozpiąc jeszcze nie może, choc pracuje nad tym
Ostatnia edycja:
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Załączniki
Ostatnia edycja:
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Asinka rozpłynęłam się - cudnie!!!!!
traschka
Mama Marysi
Asinka wow, jaka Ninka silna! Szymuś się tak podnosi teraz oboje cudowni, Tymek to super brat!
MamoM Marysia dała by się pokroić za taki plac zabaw) Super macie, szczerze zazdroszczę. A Mati już taki duży...
Ironia a dlaczego nie mogłabym robić elektrycznego grilla na balkonie? To tak jakbym gotowała w kuchni przy otwartym oknie
Doris Julka absolutnie cudowna! Ona taka roześmiana jest, sliczna dziewczyna. kolejna w domu
forever okulary bombowe! A Krysia wydaje się na zdjęciu bardzo duża
MamoM Marysia dała by się pokroić za taki plac zabaw) Super macie, szczerze zazdroszczę. A Mati już taki duży...
Ironia a dlaczego nie mogłabym robić elektrycznego grilla na balkonie? To tak jakbym gotowała w kuchni przy otwartym oknie
Doris Julka absolutnie cudowna! Ona taka roześmiana jest, sliczna dziewczyna. kolejna w domu
forever okulary bombowe! A Krysia wydaje się na zdjęciu bardzo duża
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Andariel - Młoda b. lubi te - bo jeszcze w użyciu zewnętrznym są drugie nieco mniejsze - okularki, mówi na nie "oci"
Mama MATIEGO - plac zabaw wypasiony no i jest gdzie biegać ;-)B. ciekawy T-shirt na "rowerowych" fotkach
Asinka85 - Ninka nieustająco "miniasta" i te włosy...
Mama MATIEGO - plac zabaw wypasiony no i jest gdzie biegać ;-)B. ciekawy T-shirt na "rowerowych" fotkach
Asinka85 - Ninka nieustająco "miniasta" i te włosy...
Podziel się: