reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

nadrabiam zaległości
Mamusiu Tymek przesłodziak i śmieszek cudny :-)
Misia Malwinka cała Ty, no wypisz wymaluj i jaka słodziutka :-) a tatuś taki zakochany w córeczce
Dubeltówka śliczne zdjecia i dziewczynki takie do Ciebie podobne, śliczne :-)
Adariel Leoś taki dorosły się wydaje, super pozer :-)
Anapi, ale Alessandro przystojniak :-)
larvunia ale świetne dzieciaki, a Misia to niejedno serduch złamie :-)
Asinka Tymek taki duży sie wydaje, a oczka cudne:-)
Aestima, Miesio takie fajne minki strzela, ze sie od razu wszystkim podoba - super:-) a to z Olkiem rewelacja - koledzy od małego:-)
katamisz Gracja wyglada jak półroczne dziecko - sliczna dziewczynka:-)
dubeltówka filmik rewelka :-)
marta ale piękne dzieciaczki:-)
asinka Tymuś super, a ta czuprynka :-)
blusia jacy oni podobni, świetne dzieciaczki:-)
mamusia ale chichraczek - super :-D
ironia ale on do ciebie podobny:-) słodki
nadzieja, ben taki przystojniak, ze hej :-)
agatka ale dorosły ten twój synuś, sliczny

Ostatnia edycja:
reklama
Marta, na razie nie planuję, ale jak będę kiedyś w ciąży, to zgłoszę się po fotki Dominisi:)))
Coś w tytm jest, moja ciocia w ciąży powiesiła sobie nad łózkiem zdjęcie takiej fajnej, lokowanej dziewusi i Hania jest b. do niej podobna! Ma takie kędziory... jedyna w rodzinie!:)

A, Marta, przepraszam ,ze o Norbercie nic nie napisałam, aleDominika zawsze pochłonie całą moją uwagę jak się pojawia na fotkach, hehe. Ona mogłaby w filmach grać. Norbert również jest śliczny i taki męski- od razu widać, że mały facio! Świetna ta Twoja parka!!

Marta, na razie nie planuję, ale jak będę kiedyś w ciąży, to zgłoszę się po fotki Dominisi:)))
Coś w tytm jest, moja ciocia w ciąży powiesiła sobie nad łózkiem zdjęcie takiej fajnej, lokowanej dziewusi i Hania jest b. do niej podobna! Ma takie kędziory... jedyna w rodzinie!:)

ale jaja:-)

P1060975.jpgP1060982.jpg
Tymcio, mój śmieszek - u mamy najlepiej :D

Asinka Tymuś Cypisek superaśny :)

Mamusia śmieszkowi Tymusiowi u mamy najlepiej

Marta cudowne masz dzieciaki :)

Nadzieja sliczne oczka ma Beni :)

Agatka ale dorosły już Twój synuś...kochaniutki

A to Malwinka i jej próby siedzenia...dodam że sama się tak sadza...chwyci rękę i już hops i siedzi...nie pozwalamy jej za bardzo a wtedy jest ryk

100_3849.jpg100_3845.jpg

mamusia pięknie wyglądacie, ale w ogóle ten Twój Tymuś do Ciebie niepodobny;-) wykapany tatuś!
Misia rzeczywiście Malwinka to cała Ty!!! u nas to samo z siedzeniem, dziś w krzesełku do karmienia ustawionym w najbardziej leżącej pozycji złapała się blatu i podniosła a później bawiła się zabawkami siedząc już bez trzymania. A ile płaczu było jak po 5 min ją na matę przełożyłam...

reklama
Mamusia Tymek taki kochany śmieszek jak mama :-)
Misia Malwinka też taka kluseczka jak widze :-) śliczna
a z siedzeniem to jak ja sie na wpół położe i wezme na kolana Mateusza to on sobie bez pomocy sam siądzie z pół leżącej pozycji, a jak go kłade na siebie to ryk

A to ostatnie fotki Mateusza
DSC07055.jpgDSC06991.jpgDSC07001.jpgDSC07014.jpgDSC07019.jpg

Do góry