reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

mi.JPGAaaaa, Zebra, MIESIO MA WŁOSY!!!!!!:-D

reklama
Asinka - ale Twój Tymcio fajne minki robi i jaki siłacz z niego a czuprynka czaderska ;)
Aestima - Mieszko jest śliczny i widzę że już włoski mu te właściwe wychodzą super, mój jak na razie jest pół łysy pół kudłaty i nie mogę się doczekać tych włosków już prawdziwych

wcześniej to czysty tatuś a teraz Tymcio robi się coraz bardziej podobny do mnie jak byłam w jego wieku (podobno :-)) bo porównując obecny wygląd to sama nie wiem
P1060994.jpgP1060995.jpg
a tu z Tatusiem :)
SPA58072.jpgP1070005.jpg

Ostatnia edycja:
MAMUSIA, śliczny:) U nas tak samo- najpierw do M. podobny, a teraz widzę trochę do mnie:)) Ponoć ewolucyjnie jest to tak uwarunkowane, że dziecko zaraz po porodzie, przez pierwsze tygodnie do taty jest podobne (aby poczuł ,że to naprawdę jego:) ) Ile w tym prawdy, nie wiem... ;-)

reklama
Do góry