reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Jakie one wszystkie piękne te nasze dzieciaki!!!!!!!!
Ale Tymek dupcię podnosi, super to wygląda:) mój tylko w pozycji na pleckach robi mostek.
A Ada świetna z tym wywalonym jęzorem:-p
Ironia, to Beniuszek tyle włosów ma, że taki turban mu wiążesz??;-)

Marta, Ty wiesz, że na Twoją Dominisię uwielbiam patrzeć, wiem, że się powtarzam, ale ona jest taka śliczna!! Marzy mi się w przyszłości taka córcia:tak:

reklama
Asinka - ale siłacz z Twojego Tymka :tak: mój pełza po kanapie ale tak tyłeczka aż nie podnosi
Blusia - a Twoja Ada świetne minki robi
Dubeltówka - świetne masz córeczki, to Twoje filmiki mnie zainspirowały bym ja też wrzuciła filmik Tymcia ;)
Ironia - ale fajnego turbanika zrobiłaś, ślicznie wygląda, a no i na filmiku to ja hopsałam i się wygłupiałam :D

ironia przekomicznie w tym turbanie Benek wyglada
mamusia niesamowite! Jak on sie smieje:laugh2:!
marta widac, ze Norber to szczesliwe dziecko. Usmech od ucha o ucha
blusia sliczna Adusia, a Jasio to prawdziwy przystojniak. Och zebym byla tak mlodsza o jakies 30 lat....:)
asinka no rozwala mnie ta czupryna, super:-)

A to moj Benko 4 miesiace ;)
) IMG_8068.jpg

Nadzieja Benio śliczniutki :-) oczka ma rewelacyjne!!
Mamusia Tymuś przesłodko się śmieje :* Ja wczoraj przed moim też hopsałam i śmiał się do rozpuku, ale niestety był brak taty i nie nagrałam tego :-(
Ironia niezły turbaniarz :-D
AgatkaT Antoś wygląda jakby miał co najmniej z pół roku :szok: Przystojniacha rośnie :-)

Uwielbiam ten wątek!!

reklama
kurde no faktycznie antek taki powazny, super chlopak:)
ironi turbaniarz superowy hehehe
nadzieje jaki powazny i sliczny benio:) mamusia jakos nie pokazuje misie nic:(
aestima to wiesz co ....w ogole to dzieki za mile slowa na temat dominiki, po drugie slyszalam o takimprzesadzei czy jak to tam zwal zeb ynapatrzec sie na jakes zdjecie przed ciaza i ze niby dziecko bedzie podobne do tego..hehehhehe moze akurat to ci podesle pare fotek:-D

Do góry