reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
katamisz Gracjana ma boską fryzurę:-)zawsze chciałam, żeby moje miały takie włosy niestety obydwie prawie łyse:-D
andariel Leoś to już kawał chłopiska, a Ninka widać ciągle zafascynowana braciszkiem:tak:
mamusia Tymek ma moją ulubioną fryzurkę;-)
A to mój aniołek
2hej7t5.jpg

Chichram się do bb-ciotek
11blp5l.jpg

Fotka do paszportu
1zzt5hk.jpg

Anielica i Diablica
hrbn2v.jpg

Wszystkie dzieci tak rosną, tak dorośleją...rany...piękne zdjęcia i piekne pamiątki....ja takich mam teraz niewiele, od miesiąca bez aparatu...

Doris to chyba Julie takie sa, moja fotelika nie znosi, jak spi to ok, ale śpi w nim bardzo rzadko..w ogóle nie lubi jeździć autem, ja nie wiem co to za dziecko mam, zupełnie inne niż pierwsze..aż nie do wiary, ze az tak inne...

dubeltowka jestem zachwycona twoimi dziewczynami, poprostu sa cudne

reklama
Mamusia, Tymek to przecudny przystojniacha :*
Dubeltówka Twoje dziewczynki jak cukiereczki i tę piękne oczy :tak:
Andariel wspaniałe rodzeństwo, tacy zakochani w sobie, aż się wzruszyłam

Do góry