reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Jejciu jakie te dzieciaczki wszystkie już duże!!!!!!!Jak ten czas leci...a jeszcze przed chwilą wyczekiwałyśmy porodów...
Jedno jest pewne wszystkie nasze czerwcowe dzieciaczki są przepiękne!!Ja osobiście oglądam zdjęcia Waszych bąbelków i napatrzec się nie mogę!!

A tu troszkę mojej Gracjany:)To już prawie 7 kg bobas!!:)
100_8950.jpg100_8953.jpg100_8948.jpg

reklama
Powiem wam mamuski, ze nasze dzieciaki juz coraz bardziej "charakterystyczne". Teraz to nawet bez patrzenia na avatar jestem w stanie przyporzadkowac dziecko do mamy :))
A to moj Ben 10 tyg
IMG_7430.jpgIMG_7373.jpg
IMG_7349 - Copy.jpgIMG_7341.jpg

Nadzieja, Kati, Misialina, Dzastina, Aestima, Asinka, Blusia, Andrewa, Doris no cud malina, każde po kolei do schrupania.

A to mój wesołek aktualnieDSCN0007 (4).jpgDSCN0073 (5).jpgDSCN0074 (3).JPG

A może zostanę piłkarzem? DSCN0062.jpg

reklama
to ja wstwie kilka zdjęc mojego już 2 miesięcznego synka Tymka
P1060747.jpgSPA57526.jpgSPA57503.jpgSPA57515.jpg
a to zdjęcie mnie rozbraja jest prześwietlone co prawda ale za to jakie wielkie niebieskie oczka Tymciowi wyszły: P1060725.jpg
a te poniżej są już z dzisiejszego spacerku:
P1060766.jpgSPA57544.jpgSPA57552.jpg
a tu pogaduchy ze swoim ulubueńcem Kłapouchym którego dostał od rodziców na swoje mini urodzinki tzn 2 mce :D
P1060759.jpgP1060762.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry